Moderator: Estraven
Karolek(ona) pisze:ja widzialam odcinek jak gdzies w polarnych warunkach koleś musial wypic mocz
vailet pisze:Jelita do 6 lat mogą się regenerować u ludzi.Nie wiem jak u kotów.
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:ja widzialam odcinek jak gdzies w polarnych warunkach koleś musial wypic mocz
Takie jest leczenie nawet-urynoterapia.
Da sie.
Krzysiekbolo pisze:vailet pisze:Jelita do 6 lat mogą się regenerować u ludzi.Nie wiem jak u kotów.
Regenerować ?????? Czy mogłabyś rozwinąć temat regeneracji jelit u ludzi?
najszczesliwsza pisze:Krzysiekbolo pisze:vailet pisze:Jelita do 6 lat mogą się regenerować u ludzi.Nie wiem jak u kotów.
też bym poczytała o tym, bo komuś ważnemu jelita nie podjęły pracy po operacji.
Krzysiekbolo pisze:vailet pisze:Jelita do 6 lat mogą się regenerować u ludzi.Nie wiem jak u kotów.
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:ja widzialam odcinek jak gdzies w polarnych warunkach koleś musial wypic mocz
Da sie.
urynoterapia to jest jak pijesz swój mocz, a on miał wypic jakiejs pani doktor w ktorej sie podkochiwał , wiercił jej tez w głowie dziure
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:ja widzialam odcinek jak gdzies w polarnych warunkach koleś musial wypic mocz
Da sie.
urynoterapia to jest jak pijesz swój mocz, a on miał wypic jakiejs pani doktor w ktorej sie podkochiwał , wiercił jej tez w głowie dziure
Karola mocz musi być od osoby na bank zdrowej i podobno działa.
vailet pisze:Krzysiekbolo pisze:vailet pisze:Jelita do 6 lat mogą się regenerować u ludzi.Nie wiem jak u kotów.
Moje się w miarę zregenerowały bo po czopkach Diclofenac dziurę miałam i ból że masakra.Nie mogłam wyjść z domu bo wrażenie że mi się chce,a to sama krewale to było blisko i Posterisan w czopkach mi trochę pomógł.Po 6 latach nie krwawię i nikt mi nie pomógł tylko czopki kazali brać.W kolonoskopii wyszło że prawie błony śluzowej nie mam i przekrwione wszystko.Jelito odcinkowo spastycznie obkurczone.Hemorojdy ok.
Karolek(ona) pisze:ja widzialam odcinek jak gdzies w polarnych warunkach koleś musial wypic mocz
Karolek(ona) pisze:takie wrzody na dupie społeczeństwa jak niektórzy na forum

vailet pisze:Karolek(ona) pisze:ja widzialam odcinek jak gdzies w polarnych warunkach koleś musial wypic mocz
Widziałam wszystkie odcinki,ale już za dużo powtarzali i TŻ marudził "Znowu House"
Wiem musiał udowodnić przez net się kontaktowali czy jak to wypije to mu się coś stanie (chyba)Za dużo by dokładnie pamiętać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości