Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 10, 2011 23:08 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

ja widzialam odcinek jak gdzies w polarnych warunkach koleś musial wypic mocz 8O
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob gru 10, 2011 23:11 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:ja widzialam odcinek jak gdzies w polarnych warunkach koleś musial wypic mocz 8O

Takie jest leczenie nawet-urynoterapia.
Da sie. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob gru 10, 2011 23:12 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:Jelita do 6 lat mogą się regenerować u ludzi.Nie wiem jak u kotów.

Regenerować ?????? Czy mogłabyś rozwinąć temat regeneracji jelit u ludzi?
Krzysiekbolo

Post » Sob gru 10, 2011 23:15 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

kalair pisze:
Karolek(ona) pisze:ja widzialam odcinek jak gdzies w polarnych warunkach koleś musial wypic mocz 8O

Da sie. 8)

urynoterapia to jest jak pijesz swój mocz, a on miał wypic jakiejs pani doktor w ktorej sie podkochiwał , wiercił jej tez w głowie dziure :|
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob gru 10, 2011 23:17 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Krzysiekbolo pisze:

Krzysiu, czyżbyś dołączał właśnie do fun clubu vailet?
A na poważnie, to też bym poczytała o tym, bo komuś ważnemu jelita nie podjęły pracy po operacji.
najszczesliwsza

Post » Sob gru 10, 2011 23:18 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

najszczesliwsza pisze:
Krzysiekbolo pisze:

też bym poczytała o tym, bo komuś ważnemu jelita nie podjęły pracy po operacji.

Chętnie dowiem się coś więcej na ten temat
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob gru 10, 2011 23:19 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

dzieci :?

Karolek(ona)

Post » Sob gru 10, 2011 23:21 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Krzysiekbolo pisze:

Moje się w miarę zregenerowały bo po czopkach Diclofenac dziurę miałam i ból że masakra.Nie mogłam wyjść z domu bo wrażenie że mi się chce,a to sama krew 8O ale to było blisko i Posterisan w czopkach mi trochę pomógł.Po 6 latach nie krwawię i nikt mi nie pomógł tylko czopki kazali brać.W kolonoskopii wyszło że prawie błony śluzowej nie mam i przekrwione wszystko.Jelito odcinkowo spastycznie obkurczone.Hemorojdy ok.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob gru 10, 2011 23:30 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:
kalair pisze:

Da sie. 8)

urynoterapia to jest jak pijesz swój mocz, a on miał wypic jakiejs pani doktor w ktorej sie podkochiwał , wiercił jej tez w głowie dziure :|

Karola mocz musi być od osoby na bank zdrowej i podobno działa.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob gru 10, 2011 23:32 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:
kalair pisze:

Da sie. 8)

Karola mocz musi być od osoby na bank zdrowej i podobno działa.

ale to bylo w filmie dr Hause i on mial napic sie moczu babki zeby cos stwierdzic nie zeby siebie leczyc, a ją :!:

Karolek(ona)

Post » Sob gru 10, 2011 23:34 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:
Krzysiekbolo pisze:

Moje się w miarę zregenerowały bo po czopkach Diclofenac dziurę miałam i ból że masakra.Nie mogłam wyjść z domu bo wrażenie że mi się chce,a to sama krew 8O ale to było blisko i Posterisan w czopkach mi trochę pomógł.Po 6 latach nie krwawię i nikt mi nie pomógł tylko czopki kazali brać.W kolonoskopii wyszło że prawie błony śluzowej nie mam i przekrwione wszystko.Jelito odcinkowo spastycznie obkurczone.Hemorojdy ok.

A co to są hemorojdy?
najszczesliwsza

Post » Sob gru 10, 2011 23:35 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Widziałam wszystkie odcinki,ale już za dużo powtarzali i TŻ marudził "Znowu House" :mrgreen:
Wiem musiał udowodnić przez net się kontaktowali czy jak to wypije to mu się coś stanie (chyba)Za dużo by dokładnie pamiętać.
Obrazek ,

vailet

Post » Sob gru 10, 2011 23:36 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

takie wrzody na dupie społeczeństwa jak niektórzy na forum

Karolek(ona)

Post » Sob gru 10, 2011 23:37 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:takie wrzody na dupie społeczeństwa jak niektórzy na forum

Zgadza się :ok: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob gru 10, 2011 23:38 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:

Widziałam wszystkie odcinki,ale już za dużo powtarzali i TŻ marudził "Znowu House" :mrgreen:
Wiem musiał udowodnić przez net się kontaktowali czy jak to wypije to mu się coś stanie (chyba)Za dużo by dokładnie pamiętać.

przez net mial kontakt z Hausem bo cos sie tej pani stalo na tym calym biegunie, kazali u wiercic w jej głowie i wypic mocz zeby cos stwierdzili. ogolnie jak zwykle ja uratował ;)
ja nie widzialam wszystkich ale to chyba bylo w tych pierwszych, moze kolo 3-4 sezonu
nie pamietam

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]