Za Kulka trzymam

Moderator: Estraven

casica pisze:...Wyjęłam i....
Ucięta w nadgarstku, zmumifikowana dłoń, z zachowanymi pięknie palcami, z obrzydliwie długimi paznokciami (w tym akurat przypadku wyglądało to jakoś obscenicznie), pod paznokciami zaś czarna warstewka czegoś, bleee.
casica pisze:... Omal mi to łapsko nie wypadło za balkon.
casica pisze:Okropne, to było jakieś okropne uczucie nie do opisania, jakbym dotknęła czegoś obcego.
casica pisze:Przepytaliśmy służącą - widziała szkatułkę? Nie, ławę w salonie przecierała, nic na niej nie stało.
Zniknęła więc tak dziwnie, jak się pojawiła. Słowo.

Mnie sie skojarzylo z truciznazabers pisze:casica pisze:...Wyjęłam i....
Ucięta w nadgarstku, zmumifikowana dłoń, z zachowanymi pięknie palcami, z obrzydliwie długimi paznokciami (w tym akurat przypadku wyglądało to jakoś obscenicznie), pod paznokciami zaś czarna warstewka czegoś, bleee.
Już wiem Ja nic to łapsko ogrodnika-fejtucha. Z ziemią za pazurasami.

Nie wiem,czy podczas mumifikacji tez jeszcze rosnaBirfanka pisze:W trakcie mumifikacji tez rosly?![]()
Oni chyba moczyli zwloki przez 70 dni w roztworze sody, przed nastepnymi etapami mumifikacji?
anulka111 pisze:Nie wiem,czy podczas mumifikacji tez jeszcze rosnaBirfanka pisze:W trakcie mumifikacji tez rosly?![]()
Oni chyba moczyli zwloki przez 70 dni w roztworze sody, przed nastepnymi etapami mumifikacji?a doswiadczac nie mam ochoty
A wiesz ,ze Birfanka ma dwoch nowych facetow?casica pisze:A nie, nie ,nie to były takie za życia paznokcie. Niektóre zresztą połamane.
Gołąbki? Nieeee. Nie takie.
Marzę o gołąbkach z kiszonej kapusty, ale gdzie kupic kapuste kiszoną w główkach???
O widzę wpis Birfanki, nie nie wydaje mi się, żeby wzrost paznokci mógł się przebić przez sodę. Więc raczej nie rosły.
Birfanka pisze:A nie mozna sie tego dowiedziec bez osobistego doswiadczania?![]()
Birfanka pisze:Co do ghuli i strzyg, czy to byly normalne dlugie ludzkie paznokcie, czy zaostrzone szpony
Edit: doczytalam przy wysylaniu, ze normalne ludzkie.
No wlasnie, tez mysle, ze soda to hamowala.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 570 gości