musi być dla nich jakieś delikatne jedzenie oprócz leczniczej karmy...
Moderator: Estraven
Lilianna J-wie pisze:Lilianna jak to non stop?
Normalnie tak zwyczajnie. Jeden nie pomagał lub pomagał na kilka dni, więc się szukało takiego, który by dał pożądane efekty. Po 5 m-cach się udało
Lilianna J-wie pisze:Ludzie to nie wiem ale mój kot jada jeszcze gotowanego kurczaka i nic więcej
i co...czuje się dobrze
Liliana super,faszerowanie kota antybiotykiem przez 5 miesięcy i podawanie wszystkie na oślep,może to a może tamto i to przez tak długi czas,rozumiem,że o czymś takim jak antybiogram to nikt nie słyszał.
olafen pisze:Zespół jelita drażliwego. To bardzo popularna w tej chwili choroba jelit u ludzi. Raz są zaparcia a potem rozwolnienia. Celowo piszę rozwolnienia, bo chodzi o to, że stolec jest luźny, a przy biegunce dodatkowo się biega.
Przy zjd boli brzuch, są problemy z wypróżnianiem i trzeba dietę lekkostrawną, dużo warzyw i owoców, ale nie wiatropędnych
Dodatkowo stosuje się leki, ale nie wiem jakie - nie doczytałam
.Może wyszedł z założenia,że poda wszystkie jakie są dostępne na rynku,trując przy tym zwierze,ale przecież nie jest to najważniejsze. puszatek pisze:powiedzcie mi co jedzą ludzie chorzy jelitowo![]()
musi być dla nich jakieś delikatne jedzenie oprócz leczniczej karmy...
Chyba padnę.Wiedział co podawać i przez prawie pół roku celował z antybiotykiem w ciemno,super wet.Może wyszedł z założenia,że poda wszystkie jakie są dostępne na rynku,trując przy tym zwierze,ale przecież nie jest to najważniejsze.
puszatek pisze:czyli teraz gdyby zostawić tę koteczkę w spokoju, dawać jej gotowanego kurczaczka
nie narażać na stresy związane z wetem, leczeniem i nie potrzebnym podawaniem antybiotyków
czy miała by szanse na normalne życie![]()
weci niestety bywają różni...sami mogą też doszukiwać się chorób aby ciągnąć z tego kasę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 51 gości