Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Macie swoje rodziny,to zawsze absorbuje,zresztą siostry lepiej się chyba dogadują z wiekiem-z braćmi jest chyba odwrotnie.Nie wiem-nie mam brata
kropkaXL pisze:No właśnie napisałam-następna![]()
A co to znaczy z wyboru
kocurzyca41 pisze:A ja jestem sama jak paluszek....Ani brata,ani siostry...Nie postarali się rodzice.
Caragh pisze:kropkaXL pisze:No właśnie napisałam-następna![]()
A co to znaczy z wyboru
![]()
To znaczy, że najpierw była koleżanka, potem stała się przyjaciółką, a teraz przedstawiam ją wszystkim jako siostrzyczka
kropkaXL pisze:Caragh pisze:kropkaXL pisze:No właśnie napisałam-następna![]()
A co to znaczy z wyboru
![]()
To znaczy, że najpierw była koleżanka, potem stała się przyjaciółką, a teraz przedstawiam ją wszystkim jako siostrzyczka
Aaaaa!-to cenne!![]()
![]()
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:Koty mam ....one są dla mnie bardzo ważne i kochane.Tylko nie chcą ze mną gadać.I jak Tż do pracy na cały dzień wybywa to ja do nich jak dziad do obrazu...a obraz ani razu :mrgreen
O dopiero doczytałam....Będę gadać,że mam siostrę w Cieszynie..a niech zazdroszczą.
kocurzyca41 pisze:Koty mam ....one są dla mnie bardzo ważne i kochane.Tylko nie chcą ze mną gadać.I jak Tż do pracy na cały dzień wybywa to ja do nich jak dziad do obrazu...a obraz ani razu :mrgreen
O dopiero doczytałam....Będę gadać,że mam siostrę w Cieszynie..a niech zazdroszczą.
kropkaXL pisze:kocurzyca41 pisze:Koty mam ....one są dla mnie bardzo ważne i kochane.Tylko nie chcą ze mną gadać.I jak Tż do pracy na cały dzień wybywa to ja do nich jak dziad do obrazu...a obraz ani razu :mrgreen
Ale przynajmniej Ci nie pyskują i na wywiadowki nie musisz chodzić i lekcji z nimi odrabiać!