Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:To są tylko cztery miesiące. Jak będzie ich czterdzieści cztery, też będziesz tęsknić. Kiedy się kocha, tak już jest
Hakita pisze:Dużo ostatnio wspominam Zuluska...
Niewyobrażalnie mocno mi go brakuje...
Jak myślę o nim, to serce tak mocno boli...
Pustka nie do opisania...
I za każdym razem pojawią się pytania: "dlaczego?" "dlaczego mi go odebrano?" "dlaczego tak szybko?"
Tak wiele bym dała, żeby wziąć go na ręce...
Wyściskać, wycałować...
Minęły już prawie 4 miesiące i wcale nie jest lżej...
Może mniej płaczę, ale ból jest ten sam...
puszatek pisze:kilka dni temu pisałam o Kociku...odszedł ponad dwa lata temu a ja nic nie widziałam przez łzy...
moja wetka tłumaczy takie odejście, że Kocik przez tyle lat był szczęśliwy a teraz dał miejsce nowej bidzie którą trzeba uratować
niewielkie to dla mnie pocieszenie
puszatkowo pamięta i pozdrawia z całych dziewięciu serduszek Evę![]()
rysiowaasia pisze:No tak, dawno nie popłynęły mi łzy...
Hakito, wspaniała, wrażliwa Duszo! Jak zwykle, wystarczy przeczytać Twój post...i juz oczy wilgotne...
Rozumiem Cie doskonale, wiem, jak bardzo mozna kochac Kota. Sama mam takiego duzego, ciapowatego Kocurka, który prawie odszedł po kastracji. Kocham go, a Twoje posty nie pozwalają mi o tym zapomnieć.
Zyczę Ci wszystkiego, co najlepsze może spotkać człowieka. Zasługujesz na to! Bądź szczęsliwia, spełniaj się w miłości, a Twoje zwierzaki niech będą balsamem dla Twej wrażliwej duszy.
Czy mam gdzieś w poblizu jakies chusteczki...?
puszatek pisze:pomagasz Mickowi, dbasz o niego, kochasz go jest Ci wyjątkowo bliski bo przecież był przyjacielem Zuluska...
otwierasz przed nim swój dom, dajesz mu ciepło
mimo że cierpisz Twoje wrażliwe serce czuwa aby Mickowi nie działa się krzywda
pomagasz cały czas...kotu, który tego potrzebuje
puszatek pisze:czekamy...smutkiem też trzeba się dzielić
Hakita pisze:MalgWroclaw pisze:To są tylko cztery miesiące. Jak będzie ich czterdzieści cztery, też będziesz tęsknić. Kiedy się kocha, tak już jest
Wiem...
I nawet nie wiem, czy jeszcze nie bardziej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 40 gości