U mnie na początku Pysia się bała. Potem już siedziały futra na parapecie i fajerwerki oglądały. Generalnie zamykam szczelnie okna i zapalam światło, włączam też tv.
Gosiu, krótkiej nocki w pracy
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Co do nocy w pracy, to nie wiem - praktykuję tylko za dnia
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ciotki, gdzie jesteście? Wszystkie nockę odsypiają?
kamari pisze:Ja nie śpię, ale borykam się z polskimi znakami... załamka
Jak to z polskimi znakami?
kamari pisze:Ja nie śpię, ale borykam się z polskimi znakami... załamka
Jak to z polskimi znakami?
W HTMLu z polskimi znakami, zamiast tego pojawają się np & zamiast "ą" Pamiętam jak mój ex miał z tym problem, ale nie mam pojęcia jak to rozwiązał, bo interesowało mnie zgoła coś innego
Ogólnie zawsze gdzieś mnie tacy co w kompach grzebią pociągali
Jestem, odespałam, przede mną wspaniała spokojna noc w domu . Zosieńka też pewnie będzie zadowolona... Ja bym potrzebowała Reni- kocurzycy na cito....Reniu, jak będziesz na forum, to daj znak jakiś, pomoc fachowa mnie potrzebna . A co u was przy sobocie, cioteczki?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Ciotek nie ma, wujka tyż...to idę sobie, będe film oglądać . Zobaczymy się dopiero w środę...tylko nic sobie nie wyobrażajcie, zdun będzie i mam drugie zmiany od poniedziałku. Chyba, że na chwilę rano wskoczę, ale musiałabym bardzo wcześnie, bo dziecka zabiera mojego modema do szkoły. Tak więc wąteczek zostawiam w dobrych rękach, waszych oczywiście, i do zobaczenia jak najszybciej .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
Ja dopiero przysiadłam... radziłam Ci z zębem i chyba na złość samej mnie się przytrafiło...tylko mnie chyba na pół pękł, rusza się i cholernie boli. Zapisałam się na poniedziałek i już się boję, ile sobie zażyczą
A tylko zachciało mi się dobrze wypieczonego chlebka zjeść...