JaEwka pisze:A Lakuś siedzi właśnie koło mnie i mrrrrrruuczy
Kochany kotek

Ja właśnie mam na kolanach Franciszka, zresztą u mnie kolana zawsze są oblegane i nie stoją bezczynne.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:A Lakuś siedzi właśnie koło mnie i mrrrrrruuczy
Anna61 pisze:JaEwka pisze:co tam pierniki - kiedy lasagne![]()
Też bym zjadła.![]()
Dla mnie słodycze mogą nie istnieć ale za to jestem mięsożerna.![]()
![]()
Kto z kim przystaje, takim się staje, a chodzi o koty.
Gibutkowa pisze:Ja zawsze powtarzam, że ze wszystkich słodyczy to najbardziej lubię kabanosy
Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:Ja zawsze powtarzam, że ze wszystkich słodyczy to najbardziej lubię kabanosy
Pepperoni są najlepsze.Zawsze czekam na promocję bo normalnie ich nie kupuję.
JaEwka pisze:hehehe wielbicielki mięsiwaJa lubie tylko ryby i kurczaki. Resztę staram się omijac. No chyba, że jem cos u Gibutkowej bo ona tak dobrze gotuje, że nie idzie się oprzeć
![]()
Laki chyba znów nam przytył, tak mi się przynajmniej wydaje. Spirulinkę ładnie pochłania z jogurcikiemI np. nie je suchego z miski tylko musze mu wysypywać
Także w ogóle z niej zrezygnowałam
JaEwka pisze:możliweAle on wcześniej tez z miski za bardzo nie jadł bo mu dawałam na podłogę. Może się przyzwyczaił
![]()
Kurcze dobrze by było mu powyrywać co trzeba i wyciąć dzwonki... ale teraz żaden wet go nie uśpi - no i ja bym się nie zgodziła. Kurde wiedziałam, że o czyms zapomniałammiałam wyjąć kuraka z zamrażalnika... no nic trochę rozmrozę i wrzuce na wpół zamrożonego do gotowania.
JaEwka pisze:Wyników jeszcze nie ma![]()
Ale zaraz przyjdzie ciocia Gibutkowa i wymizia koleżkęJuż go poinformowaliśmy, że będzie miał gościa do swojej dyspozycji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 286 gości