= PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 21:58 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Piętaszka jest z nami już 96 dni :D
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Pt gru 09, 2011 22:11 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

berushkaa pisze:Piętaszka jest z nami już 96 dni :D

Ale ten czas leci... nnoo, Taśka grzeczna była to chyba rózgi nie dostanie.
Nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa ,że wzięłaś Piętaszkę do siebie. :1luvu: :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt gru 09, 2011 22:22 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Ja też jestem szczęśliwa!!! I to BARDZO!!! :)

Prezenty już przygotowane :s4:

Tasia sobie to obok przysypia i pozdrawia serdecznie kochaną Cioteczkę :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pt gru 09, 2011 22:26 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

:kotek: kochana Taśieńka. :1luvu:
Kurde, moje kociaki jeszcze prezentów nie mają... :oops:
Obrazek

cypisek

Post » Pt gru 09, 2011 22:33 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

No to łap tam Mikołaja gdzieś nad morzem i mu przypomnij o prezentach dla kociastych :s2:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pt gru 09, 2011 23:08 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

berushkaa pisze:No to łap tam Mikołaja gdzieś nad morzem i mu przypomnij o prezentach dla kociastych :s2:

Trzeba będzie. Swoją drogą ciekawe co takie wspaniałe dziewczynki jak Rysia i Taśka dostaną od Mikołaja?? :wink:
Ostatnio edytowano Pt gru 09, 2011 23:11 przez cypisek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

cypisek

Post » Pt gru 09, 2011 23:09 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

mogę uchylić rąbka tajemnicy - jednym z prezentów będzie hamaczek na kaloryfer :)
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pt gru 09, 2011 23:12 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

berushkaa pisze:mogę uchylić rąbka tajemnicy - jednym z prezentów będzie hamaczek na kaloryfer :)

Super, będą miały gdzie swoje tyłki grzać.. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Śro gru 14, 2011 20:12 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Tasiunia ma nadzieję, że Cioteczka o niej pamięta i przesyła już prawie świąteczne mruczandko :)

PS. Tasia to porządny kawał kotka. Tak bardzo odżyła, sierść coraz bardziej lśniąca, a oczy... jak dwie gwiazdy, takie błyszczące! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Śro gru 14, 2011 20:19 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

berushkaa pisze:Tasiunia ma nadzieję, że Cioteczka o niej pamięta i przesyła już prawie świąteczne mruczandko :)

PS. Tasia to porządny kawał kotka. Tak bardzo odżyła, sierść coraz bardziej lśniąca, a oczy... jak dwie gwiazdy, takie błyszczące! :1luvu:

:ok: Noo, na słowo to i wierzę , ale foteczka by dała pełen obraz. :wink: :mrgreen:

Bardzo ,bardzo się cieszę ,że Tasia ma tak wspaniały dom!!!!
Obrazek

cypisek

Post » Śro gru 14, 2011 21:44 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Fotnę moje dziewuszki jutro przy świetle dziennym, żeby obraz był nieprzekłamany :)

Pozdrawiamy mrucząco :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Śro gru 14, 2011 21:53 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Ciekawe ile Tasia waży ... :wink: i czy jest grubsza od Rysi?? :wink:
Obrazek

cypisek

Post » Śro gru 14, 2011 21:58 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

O jest na pewno cięższa :)
One są po prostu inaczej zbudowane - Rysiunia to taki szczuplaczek, chociaż tluszczyk pod futerkiem całkiem pokaźny ;)
Tasieńka jest za to bardziej masywna, taka... bardziej pyzata.
Tę różnicę nawet na pyszczkach widać.
ALE OBYDWIE SĄ TAAAAAAAAAAKIE KOCHANE!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
UWIELBIAM JE!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Śro gru 14, 2011 22:01 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Obrazek

cypisek

Post » Czw gru 15, 2011 22:46 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Cypisku,

nie obfociłam kociastych bo latałam cały dzień i wróciłam do domu dobrze po 20.
W ciągu dnia wpadłam tylko na kwadrans nakarmić i napoić dziewuszki.
Doceniam teraz zalety więcej niż jednego kota. Wiem, że jak mnie nie ma to dziewczynki się nie nudzą bo mają siebie.
Śmieszną rzecz zauważyłam - mimo że każda ma swój komplet miseczek, to ostatnio zamieniają się miejscami :D :D
Ależ z nimi jest fajnie :1luvu:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

[poprzednia][następna]