= PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto paź 11, 2011 19:01 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Piętaszka nie choruj mi tu. !!!! :kotek: Ciekawe co powie inny wet.....
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto paź 11, 2011 19:10 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Spokojnie Cioteczko!!! Poza zaczerwienionymi dziąsełkami wszystko ze mną ok. DUŻO jem i jestem szczęśliwa :) Duża będzie informować (ta duża to swoją drogą nadwrażliwa - zagląda mi do buzi, wlewa jakieś świństwo do miseczki z wodą, ogląda, przegląda, chwili spokoju nie ma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Wto paź 11, 2011 20:34 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Hihi,Pietaszko, duża bardzo Ciebie kocha i dlatego zaglada ci do paszczy....
Powiadasz wlewa ci coś do wody ...hihi, to też dla twojego zdrówka. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Pon paź 17, 2011 21:42 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Cioteczki,

pani wetka powiedziała, że to możliwe że układ immunologiczny Tasi atakuje sam siebie i stąd zaczerwienienia. Jeśli nic się nie poprawi, będzie trzeba zacząć działać lekami. Tasia ładnie je i ogólnie cieszy się życiem :) Nie wygląda na chorą ani trochę. Profilaktycznie dostała tabletkę na odrobaczenie oraz maść antykłaczkową (którą to ochoczo zlizała z moich palców podczas gdy Rysię musiałam gonić po całym domu - był to widok, mówię Wam :ryk: )
Teraz śpią obydwie, każda na swoim kocyku w ciepełku i ogólnej radości życia :)

Pozdrawiamy
:cat3: :catmilk:
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon paź 17, 2011 21:46 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

O super,że jesteście już mi tęskno było za wami. Rysia i Piętaszka :1luvu:
PR...jeszcze brakuje kota na L /PRL/ hihi :ryk:
Obrazek

cypisek

Post » Pon paź 17, 2011 21:52 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Jesteśmy cały czas :)
:kotek: :kotek:

Hehe, może i na L z biegiem czasu się znajdzie :mrgreen:
Tasieńka jest po prostu cudowna !!! Nie możemy się nacieszyć z TŻ-em, że nas znalazła!!!
W piątek była świeża dostawa zabaweczek od cioteczki (zresztą forumowej), ale zdecydowanie ulubiona zabaweczka Tasi to krówka która odczepiła się z moich skarpetek do spania :mrgreen: mała rzecz a cieszy :D

cypisek pisze:O super,że jesteście już mi tęskno było za wami. Rysia i Piętaszka :1luvu:
PR...jeszcze brakuje kota na L /PRL/ hihi :ryk:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon paź 17, 2011 22:28 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

:wink:
Ucałuj Taśkę ode mnie. Ryszardę też i TŻ też.. :oops:

a co tam wszystkim wielkie buziole. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Pon paź 17, 2011 22:36 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

DZIĘKUJEMY :D
Pozdrawiamy i ślemy Wam uściski :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Śro paź 19, 2011 15:23 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Tak tylko zaglądamy, żeby pozdrowić Cypiska i inne cioteczki i powiedzieć jak nam razem z Tasiunią jest dobrze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon paź 24, 2011 23:04 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

berushkaa pisze:Tak tylko zaglądamy, żeby pozdrowić Cypiska i inne cioteczki i powiedzieć jak nam razem z Tasiunią jest dobrze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jestem przeszczęśliwa. :mrgreen: :kotek: :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Pt paź 28, 2011 20:20 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Tasia pozdrawia serdecznie Cioteczki :1luvu:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pt paź 28, 2011 22:00 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

berushkaa pisze:Tasia pozdrawia serdecznie Cioteczki :1luvu:

No , cieszymy się ,ze Taśka pamięta o nas. :mrgreen:
Buźka dla RP....mówiłam brakuje A lub PR...L :wink: :ryk:
Obrazek

cypisek

Post » Sob paź 29, 2011 8:59 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Pewnie że pamięta :)
Dama się z niej zrobiła - na stole sobie ucina drzemki :lol:
Nie mogę się nadziwić jak pokochała TŻ-ta!!! Owszem, do mnie się przytuli, pomruczy, jak ma ochotę to nawet i się ze mną pobawi :wink:
Ale jak TŻ wraca z pracy to jest taka eksplozja radości, że trudno słowami opisać!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oczywiście wzajemna. TŻ najpierw wita się z Tasią, ucałuje, pomizia, pogada, a potem dopiero ze mną :roll: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

Post » Pon gru 05, 2011 22:54 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

berushkaa pisze:Pewnie że pamięta :)
Dama się z niej zrobiła - na stole sobie ucina drzemki :lol:
Nie mogę się nadziwić jak pokochała TŻ-ta!!! Owszem, do mnie się przytuli, pomruczy, jak ma ochotę to nawet i się ze mną pobawi :wink:
Ale jak TŻ wraca z pracy to jest taka eksplozja radości, że trudno słowami opisać!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oczywiście wzajemna. TŻ najpierw wita się z Tasią, ucałuje, pomizia, pogada, a potem dopiero ze mną :roll: :ryk: :ryk: :ryk:
\

Tyle czasu cisza??? a my tu chcemy jakiś dobrych wiadmości. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Pt gru 09, 2011 21:54 Re: = PIĘTASZKA w domu....rozpoczęła nowe życie.!!!!

Ależ bardzo proszę :)
Mamy się bardzo dobrze. Piętaszka zadomowiła się na dobre, tu jest jej domek, a my czujemy się tak jakby była tu od zawsze :) Tasiunia ma wszystko czego trzeba: opiekę pana doktora (oby to było potrzebne jak najrzadziej), dobre żarełko, swoje miejsca do spanka, a przede wszystkim dużo miłości :1luvu:
No i niedługo pierwsze wspólne święta :lol: I będą prezenty dla kotków :s1: :s1:

Pozdrawiamy z naszej bajecznej krainy :)

PS. A to spaślaczek Tasiek --> :catmilk: hihihihi :D
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

[poprzednia][następna]