Rypin-potrzebna pomoc w ocenie sytuacji.Kot po wypadku?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 20:45 Re: Rypin-potrzebna pomoc w ocenie sytuacji.Kot po wypadku?

jovana pisze:na forum pomorska w rypinie jakis czas temu pojawil się taki wątk: http://forum.pomorska.pl/szukam-kota-t109550/
"Witam wczoraj zaginął mi kot biało czarny dachowiec - kuleje na tylne łapki gdyż jeszcze nie doszedł do siebie po wypadku gdyby ktoś go zauważył bardzo prosze o informacje tu na forum bądź gg 3342910"
moze to ten, stare urazy+spoźnione reakcje bo kontuzjowany...

novena widziala go, wiec ona moze jedynie stwierdzic czy to jest ten kot
krynia08

Post » Pt gru 09, 2011 20:47 Re: Rypin-potrzebna pomoc w ocenie sytuacji.Kot po wypadku?

wiem, że to forum jest chore, nie w tym rzecz tu
tak mi przyszło do glowy wiec napisalam

jovana

Od: Wto cze 07, 2011 18:06

Post » Pt gru 09, 2011 20:53 Re: Rypin-potrzebna pomoc w ocenie sytuacji.Kot po wypadku?

Dzieki za ten wpis , tylko jak sie okaże że to ta kocina :( dziwne że w tym bloku nikt nie zainteresował sie wcześniej, tam chyba nawet nie można wejść po zmroku , pewnie zamykana brama na klucz, blok luksusowy , ogrodzony i taka znieczulica? miski staly ale puste, obok na drugim podwórku były koty, wyżej są domki jednorodzinne
krynia08

Post » Pt gru 09, 2011 20:56 Re: Rypin-potrzebna pomoc w ocenie sytuacji.Kot po wypadku?

jovana pisze:wiem, że to forum jest chore, nie w tym rzecz tu
tak mi przyszło do glowy wiec napisalam

a na tablicy miasta zobacz http://tablica.pl/oferta/piekne-i-lagod ... DxAyb.html
krynia08

Post » Pt gru 09, 2011 20:58 Re: Rypin-potrzebna pomoc w ocenie sytuacji.Kot po wypadku?

jovana pisze:na forum pomorska w rypinie jakis czas temu pojawil się taki wątk: http://forum.pomorska.pl/szukam-kota-t109550/
"Witam wczoraj zaginął mi kot biało czarny dachowiec - kuleje na tylne łapki gdyż jeszcze nie doszedł do siebie po wypadku gdyby ktoś go zauważył bardzo prosze o informacje tu na forum bądź gg 3342910"
moze to ten, stare urazy+spoźnione reakcje bo kontuzjowany...

to nie ten kot
kocurek z budki był biało-bury i nie kulał tylko wlókł nóżki za sobą :(

novena

Od: Wto lis 28, 2006 22:42

Post » Pt gru 09, 2011 21:01 Re: Rypin-potrzebna pomoc w ocenie sytuacji.Kot po wypadku?

novena pisze:to nie ten kot

no to pudło

jovana

Od: Wto cze 07, 2011 18:06

Post » Pt gru 09, 2011 21:09 Re: Rypin-potrzebna pomoc w ocenie sytuacji.Kot po wypadku?

jovana pisze:
novena pisze:to nie ten kot

no to pudło

Może tamten kotek już się znalazł.

novena

Post » Pt gru 09, 2011 21:28 Re: Rypin-potrzebna pomoc w ocenie sytuacji.Kot po wypadku?

Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc i dziewczynom za szybki odzew i konkretne działanie.
Temu kotu już nie udało się inaczej pomóc,ale może chociaż uda się tam zrobić sterylki.
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt gru 09, 2011 21:46 Re: Rypin-potrzebna pomoc w ocenie sytuacji.Kot po wypadku?

becia_73 pisze:Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc i dziewczynom za szybki odzew i konkretne działanie.
Temu kotu już nie udało się inaczej pomóc,ale może chociaż uda się tam zrobić sterylki.

Musi się udać, musi.

novena

Post » Pt gru 09, 2011 23:35 Re: Rypin-potrzebna pomoc w ocenie sytuacji.Kot po wypadku?

Dziewczyny z tymi sterylkami to i ja oferuję pomoc!!
Mam klatkę łapkę i klatkę wystawową. Będziemy myśleć, prawda?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia]