taizu pisze:Jak udzielisz instukcji dla laika, mogę wysłać
Jeżeli masz konto w Aliorze, to będę wdzięczna, ale jeżeli z innego banku, to i tak będzie szybciej, jak wpłacę w poniedziałek bezpośrenio w banku.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Jak udzielisz instukcji dla laika, mogę wysłać
kamari pisze:taizu pisze:Jak udzielisz instukcji dla laika, mogę wysłać
Jeżeli masz konto w Aliorze, to będę wdzięczna, ale jeżeli z innego banku, to i tak będzie szybciej, jak wpłacę w poniedziałek bezpośrenio w banku.
taizu pisze:kamari pisze:taizu pisze:Jak udzielisz instukcji dla laika, mogę wysłać
Nie w Aliorze
kamari pisze:taizu pisze:kamari pisze:taizu pisze:Jak udzielisz instukcji dla laika, mogę wysłać
Nie w Aliorze
Przy tempie pracy naszych banków, to szkoda nawet robić taki przelew (nie mniej bardzo dziękuję). Zaksięgowanie będzie w poniedziałek, a do tej pory pieniądze gdzieś w wirtualnej rzeczywistości
kamari pisze:Tak przy okazji Vipo i jej niechęci do lekarzy...Joluka, zrobiłaś sobie fotkę????
vip0 pisze:kamari pisze:Tak przy okazji Vipo i jej niechęci do lekarzy...Joluka, zrobiłaś sobie fotkę????
Ja mam piramidalną niechęć tylko do jednego rodzaju lekarzy.
kamari pisze:vip0 pisze:kamari pisze:Tak przy okazji Vipo i jej niechęci do lekarzy...Joluka, zrobiłaś sobie fotkę????
Ja mam piramidalną niechęć tylko do jednego rodzaju lekarzy.
Chyba że do ludzkich, bo kardiolog i dentysta to wedle mojej wiedzy są dwa rodzaje![]()
A..i jeszcze ten od tarczycy...
kamari pisze:Elu, bardzo mi przykro, czytałam o Dyżurnym![]()
![]()
![]()
Poczta głosowa nie jest zapchana, tylko telefon został obsikany i wysiadł całkiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 441 gości