Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pt gru 09, 2011 12:16 Re: Fundusz Onkologiczny - prosimy zgłaszać beneficjentów!

Deklaruję wplatę co miesiąc min.10 zł na Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki .

Jak tylko wrócę do domu zrobię pierwszy przelew.

Pozdrawiam serdecznie :kotek:
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Pt gru 09, 2011 12:18 Re: Fundusz Onkologiczny - prosimy zgłaszać beneficjentów!

anusia27 pisze:Deklaruję wplatę co miesiąc min.10 zł na Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki .

Witaj anusia w naszych skromnych progach ;) . Serdecznie dziękujemy za chęć pomocy, każda wpłata mile widziana :1luvu: .
edit: Wyślę Ci numer konta na pw.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt gru 09, 2011 12:49 Re: Fundusz Onkologiczny - prosimy zgłaszać beneficjentów!

Broszka pisze:Fundacja ELPIS - Nadzieja Dla Zwierząt
ul. Krzemionki 22/15
30-525 Kraków

NIP: 679 302 73 78

Po wystawieniu faktury trzeba ją wysłać listem poleconym za potwierdzeniem odbioru do fundacji, zadzwonić do Pani Renaty i ją o tym poinformować oraz monitorować kiedy płatność zostanie uregulowana.
Tu jest telefon:
http://elpis.org.pl/kontakt/

Prosimy o zrobienie skanu faktury przed wysłaniem.

I wstawienie na wątku :)
Dla przypomnienia - ta kwota do wykorzystania to 290,60 zł. Nie może być większa.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pt gru 09, 2011 12:56 Re: Fundusz Onkologiczny - prosimy zgłaszać beneficjentów!

Dzięki :ok: . Mam nadzieję że już więcej nie będę musiała o nie pytać ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt gru 09, 2011 13:16 Re: Fundusz Onkologiczny - prosimy zgłaszać beneficjentów!

anusia27 pisze:Deklaruję wplatę co miesiąc min.10 zł na Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki .

dziękujemy w imieniu potrzebujących kotków :1luvu:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt gru 09, 2011 13:46 Re: Fundusz Onkologiczny - prosimy zgłaszać beneficjentów!

skwareek pisze:

Witaj anusia w naszych skromnych progach ;) . Serdecznie dziękujemy za chęć pomocy, każda wpłata mile widziana :1luvu:

No to ja wysłałam dosłownie grosik, żeby się kwota funduszu zaokrągliła i było łatwiej rachować ;)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pt gru 09, 2011 13:52 Re: Fundusz Onkologiczny - prosimy zgłaszać beneficjentów!

Kinya pisze:
skwareek pisze:

Witaj anusia w naszych skromnych progach ;) . Serdecznie dziękujemy za chęć pomocy, każda wpłata mile widziana :1luvu:

No to ja wysłałam dosłownie grosik, żeby się kwota funduszu zaokrągliła i było łatwiej rachować ;)

Każdy grosik na wagę zdrowia :kotek:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt gru 09, 2011 18:39 Re: Fundusz Onkologiczny - prosimy zgłaszać beneficjentów!

ul. Krzemionki 22/15
30-525 Kraków

Po wystawieniu faktury trzeba ją wysłać listem poleconym za potwierdzeniem odbioru do fundacji, zadzwonić do Pani Renaty i ją o tym poinformować oraz monitorować kiedy płatność zostanie uregulowana.
Tu jest telefon:

Super, zaraz wszystko przekażę do lecznicy. Rozumiem, ze suma nie większa niż 290 zł - czyli np. 200 zł moze być?
Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt gru 09, 2011 19:49 Re: Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

mój ruru (ma chłoniaka) właśnie zaczął "chemię"
- dostaje tabletki o nazwie leukeran
+ steryd (enkortolon)
nic niepokojącego się nie dzieje-
ale jest bardzo słabiutki,
dużo pije...
chciałam zapytać czy ktoś stosował
to lekarstwo?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt gru 09, 2011 20:43 Re: Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Ojej, jak mi przykro :(

Moim jedynym onkologicznym podopiecznym była Mazurka, i ona na pewno nie dostawała takiego leku.
Niestety nic nie poradzę, choćbym nie wiem jak chciała :(

Ruru, trzymajcie się!
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pt gru 09, 2011 23:32 Re: Fundusz Onkologiczny - prosimy zgłaszać beneficjentów!

jolabuk5 pisze:
ul. Krzemionki 22/15
30-525 Kraków

Tu jest telefon:

Super, zaraz wszystko przekażę do lecznicy. Rozumiem, ze suma nie większa niż 290 zł - czyli np. 200 zł moze być?
Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Może być choć lepiej 290 ;). Tyle zostało nam na koncie Fundacji jako że wcześniej tam zbieraliśmy pieniądze funduszowe. Teraz zbieramy na prywatne konto więc chcielibyśmy wykorzystać całą sumę stamtąd ale oczywiście nie będziemy Ci utrudniać :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie gru 11, 2011 19:21 Re: Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie gru 11, 2011 20:09 Re: Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Lusia pozdrawia kochane ciocie z funduszu :). A ja trzymam mocno kciuki za wszystkie kocie chorowieki.
Obrazek

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Pon gru 12, 2011 17:15 Re: Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Lusia :1luvu: :1luvu: . I znowu ma śliczną obróżkę ;).

Moje drogie Panie mam do Was ogromną prośbę. Jeśli jeszcze nie głosowałyście w ankiecie do Krakvetu i nie wiecie na kogo zagłosować to ja Wam podpowiem - zagłosujcie proszę na koty z PKP w Poznaniu. To już 6 próba dziewczyn... Na razie prowadzą ale jeszcze 4 dni do końca głosowania.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pon gru 12, 2011 17:42 Re: Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Zgłaszam na beneficjenta koteczkę Pynię u KropkiXL
Koteczka jest nowotworowa po operacji usunięcia guza.
Ma przerzuty do węzłów chłonnych. Teraz musi mieć wykonany zabieg usunięcia ropiejących tłuszczaków ponieważ grozi zakażenie organizmu.

kropkaXL pisze: półtora roku temu miała pierwszą operację,teraz oprócz przerzutów ma ogromne tłuszczaki,które sa najprawdopodobniej reakcją na szwy .Tłuszczaki muszą byc wyscięte,bo sączą się i strasznie rozpychaja skórę.Guzów rakowych już nie będziemy ruszać-nie da się już nic zrobić-za wiele do wycięcia-węzły chłonne już zajęte.Tłuszczaki trzeba wyciąć,gdyż pozostawienie sączących się zmian grozi zakażeniem całego organizmu.Miała być wcześniej operowana,ale jak wiesz-pochorowała się tak samo jak pozostałe koty i trzeba ją było postawić na nogi.
Jeśli byłaby możliwość pomocy z Funduszu byłabym niesłychanie wdzzięczna :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,bo jadę na pożyczonych pieniądzach,a dopływ gotówki dopiero po świętachz czego najpierw muszę długi pooddawać.
Wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu: -Kasia

viewtopic.php?p=8311644#p8311644
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]