Gucio kolnierzyk podczas czesania znosi bardoz dobrze-to chyba zalezy od tego ,jak ten kolnierzyk poasuje do szyjki kota
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Jest jeszcze inna wersja do przemyślenia: zapakować w niejaki codofix, nieznany mi bliżej. Do kupienia w aptece (podobno), pakowanie Fasolki odbyłoby się w gabinecie duża Fasolki
Codofix to jakby dłuuugi rękaw z bardzo rozciągliwej siateczki. Sprzedawany jest w różnych rozmiarach (średnicach). Mocowałam tym Klakierowi opatrunek po wycięciu guza na szyi. Ale nie wiem, czy nie będzie Fasolce przeszkadzać?
Codofix to taka siatka z lekkiego bandaża. Są większe i mniejsze. Kurcze, jak ktoś kojarzy to ja pacjentom zakładam np. na łepetynę (wygląda jak czapka z bandaża z supełkiem na czubku głowy). Jest ścisła i dobrze się trzyma ciała. My to mamy w pracy w rolce i ucinamy tyle ile na daną chwilę potrzeba.