Kielce-puchaty kocurek. Znalazł domek !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 04, 2011 23:26 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

Kot jest piękny :1luvu: Na 100% mix norweskiego leśnego. Bardzo przyjazny, choć w pierwszym kontakcie przestraszony i miauczący. Jednak już po minucie przychodzi do ręki, pozwala się głaskać, a nawet wykłada się do góry kołami ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pon gru 05, 2011 16:57 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

TŻ zmienia samochód z osobowego na transitkę,to będzie więcej miejsca i zabierze go,z pod budowy muzeum historii żydów polskich.Jak już puchatek będzie w Wawie.

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Pon gru 05, 2011 20:51 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

Jak z transportem? trzymam kciuki za puchatego :1luvu:

CheshireCat1

Od: Pon sie 15, 2011 10:22

Post » Pon gru 05, 2011 20:56 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

Fiona, a jak on ma na imie? glupio tak ciagle "puchaty" i "puchaty"

CheshireCat1

Post » Pon gru 05, 2011 21:26 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

o, znalazłam kociaka,
a już zdążyłam się wpisać na innym wątku.

Kociak nie dojechał do mnie w niedzielę, bo transport nawalił.

Fionka, jeśli znalazłby się transport do Łodzi, to może byłoby łatwiej.
U mnie jest koteczka, która powinna wrócić do Anny61.
Jakby tak do kupy to zebrać, to może właśnie taką metodą ruszyłaby sprawa do przodu
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon gru 05, 2011 21:34 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

a kamari szuka transportu w drugą stronę :roll:
tj. z Wawy do Kielc
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Wto gru 06, 2011 7:44 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

Kot ma na imię Puchatek - moim zdaniem bardzo ładnie ;)

Miał jechać w niedzielę do Warszawy, ale transport został odwołany z nieznanych mi przyczyn. Obecnie przebywa na DT u karmicielki. Dziś prawdopodobnie wróci do hoteliku.

To naprawdę bardzo fajny kot. Nie wykazuje agresji w stosunku do innych kotów (ani psów), na zaczepki czy fuczenie reaguje ze stoickim spokojem. Nie lubi za to transportera i wydaje mi się, że dobrze by było, aby pojechał bezpośrednio do Płocka.

Fiona, zrób mu porządne zdjęcia. Takie, jak potrafisz ;) Te z pierwszej strony wątku są chyba robione z lampą błyskową na dworze i faktycznie nie oddają jego urody. A śliczny jest :1luvu:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto gru 06, 2011 11:11 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

czy sprawdzaliście/ogłaszaliście transport na innych forach?
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Wto gru 06, 2011 12:37 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

delfinka pisze:czy sprawdzaliście/ogłaszaliście transport na innych forach?

Na dogomani był w sobotę do Łodzi.

jolab

Post » Wto gru 06, 2011 13:07 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

qrczaki :cry:

gdyby znowu była taka możliwość lub gdyby ktoś zdecydowałby się na wycieczkę Kielce - Łódź, to specjalnie pojadę do Łodzi.
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Wto gru 06, 2011 13:21 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

Do Łodzi to i ja bym dojechała.

jolab

Post » Pt gru 09, 2011 19:09 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

I jak? Udalo sie cos znalezc?

Fiona22, przelew dotarl?

Kciuki za Puchatka :ok:
W innym watku, ktory odwiedzam mieszka kot Muminek; bajkowe towarzystwo :mrgreen:

CheshireCat1

Post » Sob gru 10, 2011 9:55 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

W przyszłą niedzielę miałabym transport z Warszawy.

jolab

Post » Śro gru 14, 2011 11:36 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

Szalony kot wybiera się z Warszawy do Kielc i z powrotem.Mogłaby jeszcze coś zabrać,bo będzie kota wiozła z Kielc.Na transportowym się oferuje.

jolab

Post » Śro gru 14, 2011 13:29 Re: Kielce-puchaty kocurek. Szukamy transportu Wa-wa/Płock !!!

Nie odzywałam się ostatnio bo sytuacja bardzo się zmieniła.
Kiedy nie wypalił transport , rozpuściliśmy wieści o kocurku szukającym domku.
Zwierzątkowy sąsiad powiedział o kocurku w pracy i udało się. Koleżanka z pracy zastanawiała się nad drugim kotem ale jakoś specjalnie nie szukała. Kiedy usłyszała, że jest taki kocurek w potrzebie, przyjechała zapoznać się z nim.
No i co tu dużo pisać. Następnego dnia kocurek zamieszkał u tej Pani.
Wstrzymywałam się z informacją o domku, ponieważ u tej Pani jest już jeden kot (bardzo charakterny) i było ryzyko, że ludzie nie przetrzymają dokacania i kociej wojny.
Minęło już parę dni i wszystko jest na dobrej drodze więc kocurek na 100 % zostanie.
Zyleksis, który zamówiliśmy mu przez wyjazdem i który zaczął brać zdecydowaliśmy się podać do końca. Wczoraj dostał ostatnia dawkę.
Bardzo dziękuje CheshireCat1 za sfinansowanie Zyleksisu i hoteliku.
Bardzo dziękuje wszystkim, którzy zainteresowali się kocurkiem i byli gotowi mu pomóc.
W sytuacji kiedy znalazł się dla niego domek stały, myślę, że nie było sensu wysyłać go do domku tymczasowego. Może jakiś inny kot w potrzebie skorzysta z wolnego miejsca na tymczasie.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

[poprzednia][następna]