Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 09, 2011 18:24 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Moje kocury wola mojego tż :ryk:
Gosiara

Post » Pt gru 09, 2011 18:25 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

a moim to zwisa - ważne, żeby w miske dał
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt gru 09, 2011 18:26 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Gosiara pisze:Moje kocury wola mojego tż :ryk:

Kurka 8O nie żartuj,a ja myślałam że kocury wolą baby :roll: To jak to jest?Może Ty je leczysz tak jak ja i respekt mają :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt gru 09, 2011 18:28 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:a moim to zwisa - ważne, żeby w miske dał

Poczekaj Karola jak podrosną :mrgreen: sama jestem ciekawa jak to będzie.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 09, 2011 18:30 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:a moim to zwisa - ważne, żeby w miske dał
:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pt gru 09, 2011 18:30 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Praktycznie wszystko przy nich robię ja,bo tż jak widzi że idę z strzykawka i igłą w stronę jakiegos kota naraz ma cos w garażu do zrobienia :mrgreen: Ale do mnie się też przytulaja szczególnie kocury,z kotek to tylko Micia się do mnie Mizia uwielbia się nosić na rękach :mrgreen:
Gosiara

Post » Pt gru 09, 2011 18:32 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

u mnie kto kolwiek idzie w storne kuchni to juz ma ogony dwa
najbardziej mam polewke jak sami jestesmy w domu i wleza ze mna do wc - jak wyjda to pedza do misek przekonane ze im tam ktos nalozyl
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pt gru 09, 2011 18:32 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Mojemu Rudemu to obojętne: ja czy on, byleby miękko było i miał się na kim położyć
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pt gru 09, 2011 18:33 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Gosiara pisze:Praktycznie wszystko przy nich robię ja,bo tż jak widzi że idę z strzykawka i igłą w stronę jakiegos kota naraz ma cos w garażu do zrobienia :mrgreen: Ale do mnie się też przytulaja szczególnie kocury,z kotek to tylko Micia się do mnie Mizia uwielbia się nosić na rękach :mrgreen:

Co kot to innaczej,aż czasem jestem w szoku :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 09, 2011 18:34 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Każdy ma inny charakterek :twisted:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt gru 09, 2011 18:38 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:u mnie kto kolwiek idzie w storne kuchni to juz ma ogony dwa
najbardziej mam polewke jak sami jestesmy w domu i wleza ze mna do wc - jak wyjda to pedza do misek przekonane ze im tam ktos nalozyl

Moja ma suche całą dobę,a mokre raz,czasem jak zechce to dwa razy dziennie.Teraz suche bo się po leku na rzadko popruła.Wodę z kranu w wielkiej misce i w szklance niskomineralną.Ja pytałam hodowcy i kranówy gotowanej zakazali dawać bo kamień i Bejbi czy kiedyś inne moje koty nie chciały bo jakaś ochydna w smaku jest.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 09, 2011 18:43 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

moim nie jestes w stanie zostawic w misc ezapas bo i tak zpiernicza za chwile - głodomorry
a co do wody to ja mam taki dzbanek z filtrem i im daje zniego albo z kranu - przegotowanej to nawet ja nie lubie - czajnikiem mi jedzie, to tak jak mi znajomy mowil ze woli piwo ze szkla, bo z puszki mowi jakby blache lizal

Karolek(ona)

Post » Pt gru 09, 2011 18:47 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Ja też nie lubię przegotowanej ale zauważyłam, że moje koty lubią wodę żródlaną, więc od czasu do czasu przytargam z Biedronki ten baniak po 5 litrów i im leję. Poza tym uwielbiają wypijać mi wodę ze szczepek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt gru 09, 2011 18:58 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Karolek(ona) pisze:moim nie jestes w stanie zostawic w misc ezapas bo i tak zpiernicza za chwile - głodomorry
a co do wody to ja mam taki dzbanek z filtrem i im daje zniego albo z kranu - przegotowanej to nawet ja nie lubie - czajnikiem mi jedzie, to tak jak mi znajomy mowil ze woli piwo ze szkla, bo z puszki mowi jakby blache lizal

Tak filtrowana dobra jest :ok: Też z czajnika nie lubię wody.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 09, 2011 18:59 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Lilianna J-wie pisze:Ja też nie lubię przegotowanej ale zauważyłam, że moje koty lubią wodę żródlaną, więc od czasu do czasu przytargam z Biedronki ten baniak po 5 litrów i im leję. Poza tym uwielbiają wypijać mi wodę ze szczepek

Z Lidla jest dobra bo niskomineralna,a ta z Biedronki mi się osad robi :roll:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]