pwpw pisze: Tu o kota idzie, a nie czyjeś niewyżyte frustracje![]()
![]()
![]()
![]()
o to, to.
Moderator: Estraven
pwpw pisze:najszczesliwsza pisze:Magaaaa w link z Wikipedii klikałaś, co podałam?
Idealnie pasuje...
Najszczęśliwsza jak zwykle najbardziej zainteresowana kotem![]()
Dziwi mnie tylko zestaw osób, które Ciebie bronią, bo do nich mam szacunek. Nigdy nie zroumiem, jak mogą nie zauważyć choćby tego, jak tu łamiesz prawo i jeszcze w tym się upierasz![]()
Vailet
Krew, morfologia z biochemią to podstawa- koniecznie pogadaj o tym z Wetem. To też da obraz, czy można bezpiecznie Bejbi sterylizować- stan nerek itd.
Awanturnikom dziękujemy, tu trzeba Vailet przekonać do badań, a nie wykończyć Ją psychicznie ku własnej uciesze. Tu o kota idzie, a nie czyjeś niewyżyte frustracje![]()
![]()
![]()
![]()
Edit : zdublowane słowo.
vailet pisze:anusia27 pisze:Vailet , badania miałaś robić już jakiś czas temu , tak przynajmniej napisałaś.
Coraz bardziej mi się to wszystko nie podoba
Będą za 3 doby nie słuchaj ich.Nie spodziewałam się chlamydii i takich duszności u kotki.
vailet pisze:SZkoda że ludziom wszystko na oko dają.Koty mają lepszą opiekę niż ludzie.Wymaz z oka jest niemiarodajny i wywalona kasa w błoto by była.
vailet pisze:anusia27 pisze:Vailet , badania miałaś robić już jakiś czas temu , tak przynajmniej napisałaś.
Będą za 3 doby nie słuchaj ich.Nie spodziewałam się chlamydii i takich duszności u kotki.
vailet pisze:Dziękuję Wam za pomoc może mi ktoś łaskawie napisać jak zamknąć wąta?Zrobię co mówiłam duszności są na You Tube,tylko teraz jest gorzej.Z komórki Bejbi dziwne dźwięki proszę słuchajcie do woli.Jest cicho i bez obrazu prawie ale przez dobre głośniki słychać.Nic nowego to nie jest.Zejdźcie ze mnie.
pwpw pisze:Nie wiem kiedy Bejbi miała ostatnio pełną morfologie z biochemią, nie będę teraz szukać.
Jesli było to dawno temu to i tak musisz, przy jej stanie je powtórzyć, choćby ze względu na sterylkę. Później wstaw je na wątek, ktoś doświadczony pewnie spojrzy i zinterpretuje![]()
Z zwierzętami jest gorzej niż z ludźmi, człowiek opisze swoje dolegliwości, zwierze nie.
anusia27 pisze:vailet pisze:anusia27 pisze:Vailet , badania miałaś robić już jakiś czas temu , tak przynajmniej napisałaś.
Tu nie chodzi o to , czy ja kogoś słucham , czy nie.
Fakt jest faktem - trzeba Bejbi zrobić badania i wiemy to przecież nie od dziś.
Jeśli nie chcesz posłuchać dziewczyn , bo uważasz , że z jakiś znanych tylko Tobie powodów , życzą Tobie i Bejbi żle , proszę posłuchaj mnie , Bejbi musi mieć zrobione porządne badania , bo długo tak niestety nie ' pociągnie'
najszczesliwsza pisze:
I ZAJMIJ SIĘ WRESZCIE ZDROWIEM SWOJEGO KOTA, TO TWÓJ OBOWIĄZEK