Proszę o zamknięcie- wątek zrobił się nagonkowy.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2011 11:08 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

Kurczę... Ja w ogóle nie wiem co powiedzieć... XAgaX, zlituj się nad tym kotem, proszę... Wrzuć choć to zdjęcie z powrotem, to może my jej poszukamy. Wyjrzyj za okno jaka jest pogoda. Ona jest - jak pisała Prakseda - po chorobie, ma wygolony brzuszek.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt gru 09, 2011 11:14 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

Zofia&Sasza pisze:Kurczę... Ja w ogóle nie wiem co powiedzieć... XAgaX, zlituj się nad tym kotem, proszę... Wrzuć choć to zdjęcie z powrotem, to może my jej poszukamy. Wyjrzyj za okno jaka jest pogoda. Ona jest - jak pisała Prakseda - po chorobie, ma wygolony brzuszek.

Zlituj.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt gru 09, 2011 12:01 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

witam
tak jestem bez wątpienia facetem;-)
będę się rozlądał... tylko niestety nie bardzo już pamiętam fotkę kotki:(

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt gru 09, 2011 12:05 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

sebow pisze:witam
tak jestem bez wątpienia facetem;-)
będę się rozlądał... tylko niestety nie bardzo już pamiętam fotkę kotki:(

Monika, wrzuć fotkę, proszę...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt gru 09, 2011 12:08 Re: Marioneczka- moja pierwsza tymczasia w życiu szuka DS :)

RudyiSrebrnyKot pisze:Banerek :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=135460][img]http://miau_miau2010.republika.pl/Marion.gif[/img][/url]

Bura z białym
Z wygolonym brzuchem :(
Tylko tyle :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt gru 09, 2011 12:10 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

Zupełnie nie znam się na kotach dzikich, te, które spotkałam okazały się być domowymi miziakami i po tymczasie znalazły domki.Wiem jednak od osób, które karmią koty na działkach, że jest coś w rodzaju walki o byt między nimi, nie dopuszczają obcych na swoje terytorium.Tak też może być z tą kicią, ona jest przecież po operacji, słabsza niż pozostałe.Trzeba ją znaleźć!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt gru 09, 2011 12:14 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

dobra,
będę się rozglądał, podpytam karmicielek...:(

sebow

Post » Pt gru 09, 2011 12:16 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

sebow pisze:dobra,
będę się rozglądał, podpytam karmicielek...:(

Dobrze byłoby namierzyć tę, o której pisała XAgaX... Gdzie to jest tak w ogóle?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt gru 09, 2011 12:22 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

starówka, o ile dobrze kojarzę to konkretnie ulica Celna, Jokot robił tam łapanki na prośbę karmicielki.
może być trudno Kotkę znaleźć, ale porozmawiam z dwiema osobami, jedna karmi Koty w okolicy tej uklicy, druga znacznie dalej, ale może Kicia zlokalizuje któreś z tych miejsc i się pojawi....

sebow

Post » Pt gru 09, 2011 12:23 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Oby się znalazła!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt gru 09, 2011 12:32 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

Sebow, dzięki Chłopie, że jesteś :ok:
Napiszę Ci swój numer tel, na pw.
W weekend nie ma mnie w necie, więc gdybyś miał jakis sygnał, to dzwoń.

Aga, jak nie chcesz sie spotykać, to chociaż wklej zdjęcia kotki, podaj lokalizację.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt gru 09, 2011 12:37 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

W razie czego mogę pomóc z transportem

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt gru 09, 2011 12:56 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

OKI pisze:W razie czego mogę pomóc z transportem

Dzięki, oby było kogo przewozić.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt gru 09, 2011 14:24 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

Prakseda, sebow - trzymam kciuki, oby się udało :ok:

XagaX - proszę Cię, nie czas teraz na urażone ambicje, sympatie i antypatie. Jest realna szansa na lepsze życie dla tej kici, niech się to nei zmarnuje. Proszę, pomóż ją odszukać.

Tak, jak pisały inne osoby przede mną, ona jest osłabiona po operacji, w obcym terenie, nie poradzi sobie, inne - dzikie - koty będą ją przeganiać. Robi się coraz zimniej :(

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pt gru 09, 2011 15:33 Re: Wolno-żyjąca kotka Marion wróciła po kastracji na miejsce.

więcej zdjęć nie mam na kompie, z telefonu nie mam jak znaleźć, to jest najlepsze.

Baaaaardzo mnie zastanawia, że pomoc znalazła się dopiero po wypuszczeniu kotki - mogę jej poszukać, nic więcej, uważam, że zrobiłam tak jak jest lepiej dla niej. Nie podoba mi się robienie dymu w mojej okolicy (jedna z karmicielek mieszka w moim bloku, "dzięki" Wam nie będziemy mieli z mamą i TŻ życia wśród sąsiadów) i uszczęśliwianie kotki na siłę, a także wpędzanie mnie na siłę w poczucie winy. Tyle.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]