DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 08, 2011 7:50 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Potwierdzam, wet młody i całkiem, całkiem :)
A Sznycelek biedny, że tak trafił, ale może to i dobrze.
Ci ludzie nie powinni mieć zwierząt w ogóle.
Może też mu feliway'a włączyć?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 08, 2011 10:55 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Co do wizyty - w niedzielę bardzo chętnie, Stegny nie tak daleko.
W sobotę nie mogę.

Wet całkiem całkiem, fakt :ok: ale z tego co pamiętam - znowu zajęty :>
Kałboj się zachowuje jak kot, z którym niedostatecznie się wybawiono przed snem i dlatego musi dobudzać.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 08, 2011 11:38 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Sznycelek będzie miał dzisiaj włączone dwa feliwaye, a wczoraj miał spryskane feliwayem posłanko, kocyki, transpoprterek.

Szalony K. a o której możesz w niedzielę?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 08, 2011 12:46 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Szalony Kot pisze:Od 6:30, jak przyjeżdżam do Warszawy - do samego wieczora :)

to pomyślę - w niedzielę na 14 jadę na pa do Radzymina dla Misia.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt gru 09, 2011 0:20 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Po dobie pobytu w dt u weta Sznycelek załatwiał się regularnie do dwóch kuwetek, dużych, wypełnionych czyściutkim żwirkiem. Generalnie chłopak dzisiaj jest wyluzowany, radosny, wyszedł na powitanie z do góry podniesionym ogonem :) :) :) za kilka dni będą robione badania (morfologia plus biochemia) aby sprawdzić czy gwałtowne odchudzanie (a ściślej: z nieznanych przyczyn głodzenie Sznycelka) nie odbiło się na jego zdrowiu. Na razie ma odpoczywać i dochodzić do siebie. :D :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt gru 09, 2011 0:25 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Marzenia11 pisze:Na razie ma odpoczywać i dochodzić do siebie. :D :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:

Czyli to takie kocie sanatorium u weta? ;) Kciuki dalej za zdrowie Sznycla! :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Pt gru 09, 2011 0:45 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

aburacze pisze:
Marzenia11 pisze:Na razie ma odpoczywać i dochodzić do siebie. :D :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:

Czyli to takie kocie sanatorium u weta? ;) Kciuki dalej za zdrowie Sznycla! :ok: :ok: :ok:

Adam

:D plus spa i odnowa biologiczna :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt gru 09, 2011 7:36 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Marzenia11 pisze:Po dobie pobytu w dt u weta Sznycelek załatwiał się regularnie do dwóch kuwetek, dużych, wypełnionych czyściutkim żwirkiem. Generalnie chłopak dzisiaj jest wyluzowany, radosny, wyszedł na powitanie z do góry podniesionym ogonem :) :) :) za kilka dni będą robione badania (morfologia plus biochemia) aby sprawdzić czy gwałtowne odchudzanie (a ściślej: z nieznanych przyczyn głodzenie Sznycelka) nie odbiło się na jego zdrowiu. Na razie ma odpoczywać i dochodzić do siebie. :D :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:

Głodzenie? 8O
No żesz k.... muszę policzyć do 10, bo inaczej zacznę mięchem rzucać :evil:

Wiecie co, fakt że Sznycelek wrócił z adopcji, na pewno jest dołujący, ale w sumie to dobrze się stało.
To ZDECYDOWANIE nie był dom dla niego. Jeszcze znajdzie swojego Ludzia :ok: :love:

Erin

Post » Pt gru 09, 2011 12:51 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Dzień dobry!

Zrobiłem nowe pakiety ogłoszeń dla Funia i Burani (minęły 2 tygodnie i Allegro się skończyło, więc wystawiłem nowe i podbiłem ogłoszenia na pozostałych portalach). Zrobiłem też ogłoszenia dla Sznycla (ta sama treść i zdjęcia co poprzednio) - może tym razem mu przyniosą więcej szczęścia :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Pt gru 09, 2011 13:21 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Słuchajcie, a gdzie jest ciotka smarti? 8O

Ostatnio mój ulubiony komik z TV postulował o zatrudnienie Interpolu do poszukiwać premiera, ale ten się jakoś znalazł.
Moze by powiadomić te zacne organa?
Co się dzieje?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt gru 09, 2011 13:27 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Ciotka Smarti nie ma neta.

Erin

Post » Pt gru 09, 2011 13:28 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

magaaa - widać że nie czyta Pani regularnie wątku :wink: smarti ma awarię sieci i kompa (prawdopodobnie padł twardy dysk) i jakiś czas nie będzie jej w necie.

Erin - nie wiem czy głodzili, czy też nie. Z moich doświadczeń w odchudzaniu Dużej wynika, ze żeby kot schudł dobre 2kg w ciągu 6 tygodni to musi dostawać śladowe ilości jedzenia- stąd takie przypuszczenie.

Adam - dzięki za ogloszenia :wink:

Marzenia11

Post » Pt gru 09, 2011 13:32 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Marzenia11 pisze:magaaa - widać że nie czyta Pani regularnie wątku :wink: smarti ma awarię sieci i kompa (prawdopodobnie padł twardy dysk) i jakiś czas nie będzie jej w necie.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt gru 09, 2011 13:33 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Dodam tylko, że Panią z ex-dsu Sznycla na bieżąco informuję o faktach wynikających z zachowania Sznycla oraz porównuję to co wiem od niej nt Sznycla u niej w domu z tym co się dzieje teraz. Dodatkowo napisałam Pani które punkty umowy adopcyjnej zostały złamane. Pani się przestraszyła.

Marzenia11

[poprzednia][następna]