najszczesliwsza pisze:olafen pisze:Wiecie, ja mam nawet dotykową komórkę......................
Nie da się już uruchomić bez dotykania -
Ja nie mam dotykowego...
Ja też, ale spróbuj ją uruchomić bez dotyku
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:olafen pisze:Wiecie, ja mam nawet dotykową komórkę......................
Ja nie mam dotykowego...
olafen pisze:Wiecie, ja mam nawet dotykową komórkę......................
Agata pewnie też
olafen pisze:vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa![]()
najnieszczęśliwsza.
Przecież Agata tu na nikim się nie odgrywa
olafen pisze:vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa![]()
najnieszczęśliwsza.
vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa![]()
najnieszczęśliwsza.
kamari pisze:olafen pisze:vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa![]()
najnieszczęśliwsza.
vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa![]()
najnieszczęśliwsza.
Tak z ciekawości zapytam - czy Najszczęśliwsza się odgrywała na twoim wątku?
olafen pisze:olafen pisze:vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa![]()
najnieszczęśliwsza.
kamari pisze:olafen pisze:vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa![]()
najnieszczęśliwsza.
najnieszczęśliwsza.
Tak z ciekawości zapytam - czy Najszczęśliwsza się odgrywała na twoim wątku?
vailet pisze:olafen pisze:olafen pisze:vailet pisze:Czy ten wątek mi nie przypomina innego?Dlaczego odgrywasz się bo Ci się nie układa![]()
najnieszczęśliwsza.
.Wiem że jesteście koleżankami to jej bronisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 731 gości