Moderator: Moderatorzy
charm pisze:A ja w weekend w kooońcu pomierzę okno... jak tylko (o ile...) przeżyję jutrzejszy dzień, to już pójdzie z górki...
A mogłabym opisać coś, co nie jest wystawione...? Tzn na zasadzie "kształt taki jak... a kolor.... i wymiary...."?
charm pisze:No i pomierzyłam![]()
Mam dwa okna: jedno 1,9 (szer) na 1,6 a drugie 2,6 na 1,6![]()
No i teraz lista pytań![]()
*) czy jest możliwe coś takiego jak nr 10, ale w innym kolorze? (tonacja oliwkowy,cappucino,kremowy itd)
*) czy zasłonka z nr 10 mogłaby być krótsza o 10cm?
*) czy jest możliwe np nr 1 ale bez niebieskiego paska i na szerokość 2,6m..?a jak nie nr 1 to nr 12
chyba nawet nr 12 mi się bardziej podoba...
halinka1403 pisze:charm pisze:No i pomierzyłam![]()
Mam dwa okna: jedno 1,9 (szer) na 1,6 a drugie 2,6 na 1,6![]()
No i teraz lista pytań![]()
*) czy jest możliwe coś takiego jak nr 10, ale w innym kolorze? (tonacja oliwkowy,cappucino,kremowy itd)
*) czy zasłonka z nr 10 mogłaby być krótsza o 10cm?
*) czy jest możliwe np nr 1 ale bez niebieskiego paska i na szerokość 2,6m..?a jak nie nr 1 to nr 12
chyba nawet nr 12 mi się bardziej podoba...
Nr.1 to firana w bialo niebieskie kwiatki,mozna bez niebieskiego paska i na podany wymiar.
Nr12 to zielono zlote wzory,ale tak zieleń, jak i złoto są bardziej oliwkowe.Tez mogę uszyc na wymiar.
Co do nr.10 to mam cala mase tkanin,ale najpierw zrobię zdjecia i ći prześlę na pw.Zaslonka może być krótsza.
Koki-99 pisze:Czy nr 12 jest jeszcze do zamówienia? Potrzebuję duuużo, bo na okno balkonowe.
Koki-99 pisze:Karnisz 4 m, więc firany musi być 7-8 m. Wys. 2,50 m. No duuużo jednym słowem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości