7ksiezyc pisze:kurcze dopiero weszłam na wątek - jakby były jeszcze 2 stroopwafels to ja tez bardzo chetnie
Jeżeli już nie będzie , to ja się z tobą podzielę. Zamówiłam pięć , więc mogę zrezygnować z dwóch i Ty je sobie zamówisz.
Moderator: Moderatorzy
7ksiezyc pisze:kurcze dopiero weszłam na wątek - jakby były jeszcze 2 stroopwafels to ja tez bardzo chetnie
AniaWrocław pisze:iza71koty pisze:AniaWrocław pisze:iza71koty pisze:Nic sie nie należy.To prezent.
Zadne takieJa już mam pomysł
Kochana ani mi się waż!!!Nie ma mowy.
Nie strasz, nie strasz
iza71koty pisze:7ksiezyc pisze:kurcze dopiero weszłam na wątek - jakby były jeszcze 2 stroopwafels to ja tez bardzo chetnie
Oczywiscie sa jeszcze wolne 2 opakowania.Ale moze poczekajmy co Edii
bo też bym nie chciała żeby Dziewczyna tak sie wykosztowała.
![]()
Edii jaka decyzja?To moze Ola sie skusi na 2 ostatnie
a Ty Swoje oddasz dla 7Ksiezyc?
skarbonka pisze:iza71koty pisze:AniaWrocław pisze:iza71koty pisze:Nic sie nie należy.To prezent.
Zadne takieJa już mam pomysł
Kochana ani mi się waż!!!Nie ma mowy.
2 ostatnie opakowania wafelków też biorę bo tata zamówił
iza71koty pisze:iza71koty pisze:REZERWACJA
Edii5 opakowań
![]()
Katka3232 opakowania
![]()
-=Sara=-2 opakowanie
Zowisia2 opakowania
![]()
Iskra_2 opakowania
![]()
Skarbonka2 opakowania
![]()
Wiem ze będa na pewno jeszcze dwa opakowania.Czyli 15 bo Mąż ma kupić też coś dla nas.A że mam plan ambitny z tym Royalem dla kotków na Świeta to jeszcze dorzucam i dwa Swoje.
Ktoś jeszcze chętny?
Skarbonka1 opakowanie ciasteczek i 1 opakowanie pierniczków.
![]()
Do wziecia nadal 2 opakowania Stroopwafels
iza71koty pisze:Muszą być.Wypatrzyłyśmy z Anią promocję Royala.Musze kupić kotkom na Święta.Obiecałam im w tamtym roku i nici były z moich planów.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości