wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 08, 2011 18:43 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

Bianka 4 pisze:
kamari pisze:Myślę, że mamy, babcie...wszystkie kochane osoby zostają z nami na zawsze. Na pewno przyjdzie taka chwila, kiedy usiądziesz i się rozkleisz z rozpaczy. Ale to przejdzie.
Moja babcia odeszła ponad 30 lat temu, ale wierzę, że cały czas się mną opiekuje. I twoja Mama na pewno będzie się tobą opiekować. Będzie twoim Aniołem Stróżem.

Opiekę mojej Babci czuję cały czas. Mój Tato też jest przy mnie, chociaż dopiero kiedy go zabrakło nauczyłam się z nim rozmawiać... i wierzę, że tak samo będzie z Mamą.... właśnie się "rozkleiłam"... ale dobrze, w końcu nie można funkcjonować jak robocop...

Rozklejaj się i płacz. To jest bardzo potrzebne. I pisz, kiedy tylko będzie ci źle.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw gru 08, 2011 18:44 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

podeślij namiary (nazwę, typ) zobaczę czy nie ma np w OBI - nie wiem gdzie kupiłaś , ale pomysł super- byleby Gosia go miała włączony...i nie martwiła sie o rachunek za prąd
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw gru 08, 2011 18:50 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

mamaGiny pisze:podeślij namiary (nazwę, typ) zobaczę czy nie ma np w OBI - nie wiem gdzie kupiłaś , ale pomysł super- byleby Gosia go miała włączony...i nie martwiła sie o rachunek za prąd

Kupiłam go w Nomi, to taki małomiasteczkowy odpowiednik Obi. Grzejnik Halogenowy Aqua-Air home HH-01. Oprócz ciepła (szybciutko nagrzewa duże powierzchnie) daje też światło. Bezpieczny dla kotów, kudłate zresztą się przed nim cały czas wylegują. Ma regulację grzałek, przy trzech moc to 1200 Watów (ja nie nie wiem, co to znaczy, ale miałam taki i rachunki za prąd były niższe od węgla, przeliczyłam sobie). No i jest łatwo przenośny, czyli można zabrać go do łazienki i tyłek nie zamarznie.
A do pieca wrzucać dodatkowo co jest pod ręką.
Myślę, że byłoby im cieplej niż dotychczas.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw gru 08, 2011 18:53 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

NOMI tyż jest ;-) jadę jutro do OBI sprawdzę czy będzie i dam znaka - jak kupię urobię jakiegoś kierowcę coby podrzucił chyba ze ktoś się z Vipowej mieściny odezwie szybciej ;-)
edit: a kto namówi Gosię na włączenie ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw gru 08, 2011 18:55 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

mamaGiny pisze:NOMI tyż jest ;-) jadę jutro do OBI sprawdzę czy będzie i dam znaka - jak kupię urobię jakiegoś kierowcę coby podrzucił chyba ze ktoś się z Vipowej mieściny odezwie szybciej ;-)
edit: a kto namówi Gosię na włączenie ?

Było by fantastycznie :1luvu:

A z Gosią o włączaniu się pogada :twisted:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw gru 08, 2011 18:58 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

w Częstochowie na Okulickiego jest OBI - jeśli znajdę w OBI taki grzejnik to i tam będzie ;-) , jeśli nie- NOMI mam koło siostry , zwerbowałabym szwagra do kupna ;-)
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw gru 08, 2011 19:03 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

mamaGiny pisze:w Częstochowie na Okulickiego jest OBI - jeśli znajdę w OBI taki grzejnik to i tam będzie ;-) , jeśli nie- NOMI mam koło siostry , zwerbowałabym szwagra do kupna ;-)

:1luvu: kocham cię bardzo :1luvu:

A na rachunki też mam pomysł.
Robię różne dziwne rzeczy, ale mam czasowo - organizacyjno - zdrowotny problem z ich wystawieniem i pilnowaniem bazarku. Ledwo radzę sobie z organizacją własnego życia :oops:
Ale gdyby ktoś podjął się prowadzenia bazarku dla Gosi i wysyłek, to wyślę mu paczkę z wyrobami.
Ostatnio edytowano Czw gru 08, 2011 19:11 przez kamari, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw gru 08, 2011 19:09 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

ja niestety teraz tez jestem bardzo czasowo ograniczona - mogę wspomóc kogoś kopertami
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw gru 08, 2011 19:14 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

Ja mogę przesłać dobre i obrobione zdjęcia :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw gru 08, 2011 19:41 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuje za wsparcie :1luvu: Naprawdę bardzo mi pomagacie.

Jeżeli chodzi o grzejniczek dla Gosi, to chętnie się dołożę. Też kiedyś we Włoszech miałam taki halogenowy grzejnik i z czystym sumieniem zostawiałam włączony przez cały dzień, żeby mój Filemon miał trochę ciepełka. Nie poprowadzę bazarku, bo po prostu nie mam w tej chwili do tego głowy :oops:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw gru 08, 2011 19:57 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

Bianko- jesteśmy i bedę o Tobie myśleć jutro
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw gru 08, 2011 20:14 .

Ja moge poprowadzic i porozliczać bazarek. Chociaz tak moge pomóc :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw gru 08, 2011 20:18 Re: .

Dorota Wojciechowska pisze:Ja moge poprowadzic i porozliczać bazarek. Chociaz tak moge pomóc :ok:

Dorotko :1luvu:

Przez weekend naszykuję paczkę i porobię zdjęcia :ok: Adres do wysyłki mam, pchnę kurierem.

Bardzo, bardzo....no bardzo ci dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Czw gru 08, 2011 20:27 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

kamari pisze:Słuchajcie, wrócę jeszcze do tematu grzania, bo robi się bardzo na czasie.

Piecyk, który ostatnio kupiłam jest naprawdę świetny. I myślę o Gosi. Mamy dostać jakąś premię na święta. Nie ma sensu go wysyłać z Siedlec, ale jak bym przesłała pieniądze komuś z Częstochowy, to może by taki kupił i zawiózł Vipowcom???

Kamari, jestes WIELKA
to nic, ze tylko co po operacji, ze porzadnie zakocona - wszystko to nic, masz jeszcze glowe i myslisz o innych :ok: :ok: :ok:
Wspaniale ze jestes. Dziekuje, ze moge od czasu do czasu napisac cos na Twoim watku.

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Czw gru 08, 2011 20:28 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - klub zbieraczek

czy mogę dołączyć do Szlachetnego Klubu Zbieraczek :?:
mam osiem sztuk...zebranych, no może nie własnoręcznie ...oprócz Pchełki :D
do piecyka Gosi też się dołożę choć ...grosik :lol:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

[poprzednia][następna]