Martwi mnie brak pełnej diagnostyki - morfologia wydaje się być robiona po łepkach, bez AST przy żółtaczce to jakaś paranoja :/
Kot się załatwia z krwią? Może warto i wskaźniki nerkowe obaczyć?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dite pisze:Przecież to jest pierwszy kot, MASS nawet nie wie o jakie badania pytać, jaka diagnostyka jest konieczna, za co warto zapłacić jak za zboże, bo jest kluczowe, a co jest zbędnym wydatkiem
Mam nadzieję, że trafisz do kompetentnego weta.
też o tym pomyślałamMary_Poole pisze:No wlasnie. Moze by sie ktos z nimi przeszedl do weta?
Tweety pisze:MASS pisze:dite pisze:poszukajmy na forum użytkowników z Krakowa, kogoś kto ma duże doświadczenie z kotami, np. tymczasuje
zmieniłem temat...
jutro wyniki morfologii, a potem przejadę się do ARKI
chociaż wolałbym jakiegoś starego, dobrego, doświadczonego weterynarza!
kto ma kogoś takiego?! ...
w Arce zapłacisz jak za zboże.
Polecam dr Dudę z Drukarskiej 9, lecznica Hyrax (Ruczaj) sporo kotów diagnozuje tez trafnie na odległość na podstawie badań i opisu.
Jutro jest od 15 do 20
ewka63 pisze:Tweety pisze:MASS pisze:dite pisze:poszukajmy na forum użytkowników z Krakowa, kogoś kto ma duże doświadczenie z kotami, np. tymczasuje
zmieniłem temat...
jutro wyniki morfologii, a potem przejadę się do ARKI
chociaż wolałbym jakiegoś starego, dobrego, doświadczonego weterynarza!
kto ma kogoś takiego?! ...
w Arce zapłacisz jak za zboże.
Polecam dr Dudę z Drukarskiej 9, lecznica Hyrax (Ruczaj) sporo kotów diagnozuje tez trafnie na odległość na podstawie badań i opisu.
Jutro jest od 15 do 20
Sorry Tweety, że się wtrącę, ale gdyby Batman/Filip był nadal pod opieką pani doktor, to myślę, że umarłby z głodu, a ona nadal by twierdziła, ze taka chudość to norma, bo kotek rośnie i się dużo rusza. Julka też leczyła 18 dni po naszej adopcji na kk. I to do tego amoksycykliną, którą Julek brał miesiąc wcześniej, tez przepisana przez nią. W końcu poszliśmy do naszego weta, okazało się po badaniach, że Julek ma zapalenie dróg oddechowych po przebytym zap. oskrzeli( zap. oskrzeli leczone w Hyraxie)
Ale powodzenia życzę oczywiście, może w przypadku Harnasia trafi z diagnozą
Tak przy okazji, to ja poleciłam Arkę i dokładnie powiedziałam do kogo tam się udać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 741 gości