KOT CHYBA POŁKNĄŁ TABLETKĘ! / Znalazła się, nieaktualne uff

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 08, 2011 13:43 Re: RATUNKU! KOT CHYBA POŁKNĄŁ TABLETKĘ!!! ;(((

LaRosaNegra87 pisze:Wet kazal rozcienczyc wode utleniona z woda w proporcjach 3:1 i wlac na sile do pysia az zwroca wszystko. Nie wiem jak to zrobie ale jakos trzeba bedzie. Siostra poszla do apteki a ja szukam tabletki nadal.

uważaj bo ta "prosto brzmiąca operacja" wykonywana nieumiejętnie może doprowadzić do zadławienia sie i uduszenia zwierzęcia, albo do zachłystowego zapalenia płuc :/

nie rozumiem dlaczego nie możecie podjechać do weta żeby podał zastrzyk tylko będziecie tak ryzykować :/ no i przeszukaj wszystko raz jeszcze dokładnie, może tabletka gdzieś jest
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Czw gru 08, 2011 13:53 Re: RATUNKU! KOT CHYBA POŁKNĄŁ TABLETKĘ!!! ;(((

ZNALAZLA SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Lobuziaki wkulaly ja pod wanne, dlatego nie moglam jej znalezc ;/ Kamien z serca, uff! :) Za kare brak przysmakow przez tydzien :P

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Czw gru 08, 2011 13:55 Re: RATUNKU! KOT CHYBA POŁKNĄŁ TABLETKĘ!!! ;(((

LaRosaNegra87 pisze:ZNALAZLA SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Lobuziaki wkulaly ja pod wanne, dlatego nie moglam jej znalezc ;/ Kamien z serca, uff! :) Za kare brak przysmakow przez tydzien :P

Rozumiem, że dla Ciebie :mrgreen:
Koty nie wiedzialy, że to nie jest zabawka :evil:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw gru 08, 2011 13:58 Re: RATUNKU! KOT CHYBA POŁKNĄŁ TABLETKĘ!!! ;(((

felin pisze:
LaRosaNegra87 pisze:ZNALAZLA SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Lobuziaki wkulaly ja pod wanne, dlatego nie moglam jej znalezc ;/ Kamien z serca, uff! :) Za kare brak przysmakow przez tydzien :P

Rozumiem, że dla Ciebie :mrgreen:
Koty nie wiedzialy, że to nie jest zabawka :evil:

A już chciałam napisać, żebyś się zastanowiła, czy aby na pewno jej nie połknęłaś.
Ale teraz pomyśl dobrze, żeby pochować WSZELKIE rzeczy typu tabletki czy sznurki, które kot może zjeść i które mogą mu zaszkodzić, a na przyszłość radzę mieć odłożony zaskórniak na WETA.

:roll:
Ostatnio edytowano Czw gru 08, 2011 14:02 przez dzikafretka, łącznie edytowano 1 raz
‎"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego
- zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain

dzikafretka

Od: Pt lut 11, 2011 14:35

Post » Czw gru 08, 2011 13:59 Re: RATUNKU! KOT CHYBA POŁKNĄŁ TABLETKĘ!!! ;(((

Hehe, dla nich brak przysmakow za strach ktory mi napedzily, a dla mnie wielka lekcja na przyszlosc, by nie spuszczac ich na moment z oka, gdy tabletki leza na wierzchu. Rany, jeszcze mi sie rece trzesa... Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie :*

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Czw gru 08, 2011 14:21 Re: KOT CHYBA POŁKNĄŁ TABLETKĘ! / Znalazła się, nieaktualne uff

Tabletki nigdy nie mają być na wierzchu, kiedy ma się w domu zwierzęta i male dzieci!

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

[poprzednia]