z którego dochód przeznaczony będzie na potrzeby dla podopiecznych iza71koty

z wątku
viewtopic.php?f=1&t=136625&start=45 
i właśnie w jej imieniu z powodu ciągłego braku czasu wystawiam bazarek.
Wystawiamy dziś bardzo fajne rzeczy Izy
Koszt przesyłki według cennika poczty polskiej pokrywa Kupujący.
Bazarek w opcji kup teraz.
Zapraszam Wszystkich serdecznie do licytacji

1. Zielona marynareczka w odcieniu khaki. Lniana, wstawki koronkowej bawełny. Rozmiar 38. Bardzo fajna, zamek góra dół, dobrze wygląda po połowie rozpięty.

kup teraz 25zł
2. Apaszka atłasowa w ślicznym kolorze brązu ze zdobionymi brzegami. Długa i szeroka, spokojnie można się nią owinąć dwa razy.

kup teraz 20zł sprzedane agiag
3. Bardzo ładna spódniczka z żorżety.Szyta asymetrycznie na skos.Podszewka ze stretchem.Świetnie dopasowuje się do ciała.Rozmiar 36.
-
-
kup teraz 25zł sprzedane Afatima
4. Apaszka atłasowa w pięknych kolorach. Długa i szeroka, spokojnie można się nią owinąć dwa razy.
Wymiary 110cm na 140cm.

kup teraz 20zł sprzedane Gu
5. Fajna marynareczka w kolorze lila róż. Sztruksowa, krótka dopasowana. Rozmiar 36. Długość żakietu 55 cm. Szerokość w ramionach 76cm. Szerokość w biuście 84cm.Długość wewnętrzna rękawa 46cm. Długość zewnętrzna rękawa 62cm. Żakiet wykonany jest ze sztruksu z laycrą. Zatem fajnie dopasowuje się do sylwetki. Dobre mocne tworzywo. Dwa guziczki z przodu i po dwa na każdym mankiecie.

kup teraz 25zł sprzedane agiag
6. Biały paseczek z metalowymi elementami. Na szczupłą osobę. Rozmiar 36. Skórka ekologiczna, ale bardzo fajna, elastyczny i przyjemny w dotyku.
-
-
kup teraz 15zł
7. Apaszka atłasowa w ślicznych kolorach jakby w pawie oka. Długa i szeroka, spokojnie można się nią owinąć dwa razy.

kup teraz 20zł
8. Delikatna bluzeczka w kolorze oranżu. Bardzo pięknie wykończona, rozmiar 36.
kup teraz 15zł
9. Tęczowa apaszka.Świetna, cieniutka , zwiewna.Bardzo duża.Prostokątna.Szeroka.Kolory od zółci przechodzące w bordo.
-
-
kup teraz 20 zł sprzedane Gu
10. Zwiewna fioletowo wrzosowa cieniutka bluzeczka. Z finezyjnym wiązaniem z żorżety marki Dorothy Perkins. Rozmiar 38-40.
kup teraz 25zł
11. Czarny mały t-shirt Dolce Gabbana. Rozmiar 36. Na pajączku są naszyte koraliki.

kup teraz 10zł
12. Śliczna sukieneczka, powiewna z żorżetki. Na podszewce. Układa się do ciała, ze stretchem. U góry wszyte gumki. Marszczenie. Rozmiar 36. Firmy TALLY WEIJL. Długość sukienki, mierzyłam przez środek, bo jak już pisałam jest asymetryczna, zatem jeden bok ma dłuższy .Razem z ramionami 110 cm.Ja mam wzrostu 164 cm i sięga mi do łydek. W dekolt i rękawy jest wszyta zmarszczona gumka. Pod biustem na luźno bez naciągania 66cm.
-
Kup teraz 30 zł sprzedane Ania i jej Nitro
13. Cieniutka zwiewna typu szal.Milutka w dotyku.Niebieski przechodzący w granat.Z domieszką żółci i fioletu.
-
-
Kup teraz 20zł
14. Świetny żakiecik Vero Moda. Rozmiar 36. Kolor khaki. Widok z przodu i z tyłu. Świetna jakościowo bawełna lekko nabłyszczana. Długość 60cm. Rękaw zewnętrzny 64cm. Rękaw wewnętrzny 47cm. Biust 86cm. Ramiona 68cm.
-
-
Kup teraz 30zł sprzedane agiag
15. Turecka bawełniana bluzeczka. Wspaniałej jakości bawełna. Mięciutka, lejąca. Wysoki stan. Marszczony gumką. Rozmiar 36. Długość 70cm. Rękaw zewnętrzny 65cm. Rękaw wewnętrzny 50cm. Ramiona 70cm.
-
-
Kup teraz 25zł sprzedane agiag
Zapraszamy serdecznie do pomocy