TABLETKA SIE ZNALAZLA, A KOTY CALE ZADOWOLONE WARIUJA NADAL. MOZNA ODETCHNAC Z ULGA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LaRosaNegra87 pisze:Jezu nie wiemSzukam nadal, moze sie nia bawily i gdzies poleciala pod meble? Do weta odpada, bo moi starsi niestety nie dzadza mi na to kasy, a ja splukana jestem maksymalnie
Wiem, ze trzeba dzialac szybko, ale moze nic im nie bedzie skoro ludziom tez nie ma po 1razowym spozyciu?
Nie wiem co mam robic, jestem zalamana ;((((((((((
LaRosaNegra87 pisze:Jezu nie wiemSzukam nadal, moze sie nia bawily i gdzies poleciala pod meble? Do weta odpada, bo moi starsi niestety nie dzadza mi na to kasy, a ja splukana jestem maksymalnie
Wiem, ze trzeba dzialac szybko, ale moze nic im nie bedzie skoro ludziom tez nie ma po 1razowym spozyciu?
katgral pisze:LaRosaNegra87 pisze:Jezu nie wiemSzukam nadal, moze sie nia bawily i gdzies poleciala pod meble? Do weta odpada, bo moi starsi niestety nie dzadza mi na to kasy, a ja splukana jestem maksymalnie
Przepraszam bardzo że to napiszę, ale w takim razie nie zawracać głowy, bo teraz inni się denerwują a Ty nic nie robisz tylko jedyne co chcesz usłyszeć to to że na 100% wszystko będzie w porządku!
czy telefon do weterynarza z zadaniem mu pytania o ten lek to też problem??
LaRosaNegra87 pisze:Dzwonilam do weta. Mam wskazowki. Bede dzialac, bo doradzil mi zeby sprowokowac wymioty, a w miedzy czasie bede szukac nadal, chociaz obszukalam caly dom i nigdzie nie ma ;/
katgral pisze:LaRosaNegra87 pisze:Dzwonilam do weta. Mam wskazowki. Bede dzialac, bo doradzil mi zeby sprowokowac wymioty, a w miedzy czasie bede szukac nadal, chociaz obszukalam caly dom i nigdzie nie ma ;/
W jaki sposób masz sprowokować wymioty u kota??![]()
dzikafretka pisze:katgral pisze:LaRosaNegra87 pisze:Dzwonilam do weta. Mam wskazowki. Bede dzialac, bo doradzil mi zeby sprowokowac wymioty, a w miedzy czasie bede szukac nadal, chociaz obszukalam caly dom i nigdzie nie ma ;/
W jaki sposób masz sprowokować wymioty u kota??![]()
O Jezu. No, też jestem ciekawa.
Mój wymiotuje właśnie po tabletkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Claude-meave i 168 gości