IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 07, 2011 21:45 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

sorry ze dopiero teraz pisze ale wyladowalam z mlodym na izbie przyjec w klimontowie i dopiero teraz mam chwile dzwonilam do basi ale moze teraz ktos zajzy i poratuje nie moge jutro isc na dyzur mlody musi zostac w domu ..tak chcialam sama sie pochwalic ale niestety nie mialam kisey pani zabrala koksika dala troszke kasy do puszki i ogladala kami,przytulala kocica ja ujela :) emil wymiotuje i nie je szczeguly basia zna,a ninakicha.dzisiaj jak zakladalam myszorowi pieluche i ten sie darl to nina na mnie werczala.obronczyni ucisnionych :wink: potem w realu zgadalam sie ze znajoma pania ze sklepu zoo prosila o kartke z namiarami na nas mowi ze ludzie pytaja ja o adopcje a ona nie bardzo ma co im powiedziec moze moglby ktos taka zgrabna popelnic i zaniesc na kociarnie to podrzuce do reala.

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro gru 07, 2011 22:08 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Herz nie ma problemu. Tak jak gadałyśmy, zastępstwo masz :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw gru 08, 2011 9:47 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Czy ktoś mógłby zawieźć Mysiora do Mysłowic na operację??

Jeśli nie to kaplica. Musimy jechać autobusem. Szkoda go męczyć :roll: Zwłaszcza że przejdzie poważne zabiegi!!

Proszę o sms-a jeżeli ktoś ma kogoś kto mógłby go tylko tam zawieźć!!!! :roll:
MIKUŚ

Post » Czw gru 08, 2011 10:10 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Siostry ciężarówy :D
Obrazek
Jak one się w siebie wtulały. Widać że tęskniły za sobą. Czarna szukała siostry jak była jeszcze na wolności. Są bardzo zżyte ze sobą wiec chyba mamy dwupak na kociarni :ryk:
Wczoraj mi się popipcyło że mam dyżur :lol: więc trochę Sylwi poprzeszkadzałam i wymiziałam koty.
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Czw gru 08, 2011 11:22 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Basia prosila dac znac, ze jest juz transport dla Mysiora

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw gru 08, 2011 12:40 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

ale sliczne te kocie siostrzyczki :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 08, 2011 17:07 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw gru 08, 2011 17:11 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

czy ktos wie jak przekonac rodzicow zeby przygarneli kota.oni mowia ze nie chca znow przezywac smierci zwierzaka.czy uwazacie ze dzika kotka ktora od zawsze chowala sie z naszym klakierem bedzie za nim tesknic tak bardzo ze beda musieli przygarnac jednak kota? czy moze zdechnac z tesknoty?

herzpl

Post » Czw gru 08, 2011 18:23 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Nie wiadomo na ile koty były ze sobą zżyte.Ja nie miałam takiego dylematu,ponieważ miałam 3 koty .Po smierci mojego Hansa zostały dwa koty .Zreszta moje koty to raczej snoby ,każdy kocha tylko siebie :mrgreen:

U mojej mamy byłby probelm gdyby Gruby lub Śmierdziel odszedł.Te koty kochaja się nad zycie.Razem śpią wtulone w siebie,razem jedzą i jak któryś się schowa w jakiś zakamarek to chodzą i jeden drugiego nawołuje gruchaniem :)

Zrobiłam ranny dyżur.Zmieniłam pamperas Mysiorowi .Nakarmilam koty oprocz Mysiora.Wzięłam dużą klatkę ,bo potrzebna jest dla szczeniaka w DT,a Ninkę pusciłam na część z boksami.Troszkę jest przestraszona ale przyzwyczai się :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw gru 08, 2011 18:34 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

wlasnie chodzi o to ze marion szukala klakiera jak ten sie gdzies schowal a jak chorowal to siedziala przy nim albo za nim chodzila...

herzpl

Post » Czw gru 08, 2011 20:29 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:wlasnie chodzi o to ze marion szukala klakiera jak ten sie gdzies schowal a jak chorowal to siedziala przy nim albo za nim chodzila...

Czyli wynika z tego że koty były zżyte :| Czas pokaże jak kotka będzie apatyczna ,nie bedzie jadła ...itp To znaczy że tęskni,więc może warto pomysleć o dokoceniu?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw gru 08, 2011 20:31 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

mar_tika pisze:
herzpl pisze:wlasnie chodzi o to ze marion szukala klakiera jak ten sie gdzies schowal a jak chorowal to siedziala przy nim albo za nim chodzila...

Czyli wynika z tego że koty były zżyte :| Czas pokaże jak kotka będzie apatyczna ,nie bedzie jadła ...itp To znaczy że tęskni,więc może warto pomysleć o dokoceniu?

dzieki martus pytam o kotke narazie mam mowi ze jak skas wracaja to tak jakby szukala kiedy wyjma kota tak jak to bylo kiedy wracali od weta.narazie je i spi ale ponoc wiecej chodzi po mieszkaniu...

herzpl

Post » Czw gru 08, 2011 21:53 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

od dziś mała Kami jest u mnie na tymczasie- pewnie nie będzie tutaj długo, bo na maluchy jest sporo chętnych..

Mysior pojechał na zabieg- trzymamy kciuki :ok:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw gru 08, 2011 22:04 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

:ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt gru 09, 2011 0:14 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Tak, tak moi drodzy. Mysior już po operacji!!!!!!!!!!!

CHOLERKA ZGADNIJCIE GDZIE WYLĄDOWAŁ :?: :!:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]