Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:MaryLux pisze:Oliwunia zapewne pracuje jako Aniołek Mikołaja
Ciociu, nie mam czasu na pracę. Duży zrobił nam świetną zabawkę - wielkie pudło posklejał taśmą i powycinał otwory różnej wielkości. Bawimy się w pudle i ganiamy wokół tego pudła. Duża chciała nam kupić zabawkę edukacyjną, ale Duży stwierdził, że my już jesteśmy aż za bardzo wyedukowani. Miał rację - gdybyśmy mieli wybierać, wybralibyśmy taką pudełkową jaskinię. Wyobraź sobie Ciociu, że nawet Lili się zainteresowała, chociaż ona autystyczna jest.
Oliwka rozbawiona
kropkaXL pisze:Cichutko przycupniemy w kątku-dobry wieczór Haneczko!
Kociara82 pisze:Haniu....
Emi....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[*][*][*] odeszlaaaaaa
![]()
:placz:
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:Oliwciu, powiedz Duzej, zeby wziela kamere i nakrecila te wasze psoty w pudle![]()
MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:Oliwunia zapewne pracuje jako Aniołek Mikołaja
Ciociu, nie mam czasu na pracę. Duży zrobił nam świetną zabawkę - wielkie pudło posklejał taśmą i powycinał otwory różnej wielkości. Bawimy się w pudle i ganiamy wokół tego pudła. Duża chciała nam kupić zabawkę edukacyjną, ale Duży stwierdził, że my już jesteśmy aż za bardzo wyedukowani. Miał rację - gdybyśmy mieli wybierać, wybralibyśmy taką pudełkową jaskinię. Wyobraź sobie Ciociu, że nawet Lili się zainteresowała, chociaż ona autystyczna jest.
Oliwka rozbawiona
Ojej, to Wasz Duży czasem jest Aniołem, a kiedy indziej Mikołajem. Ja też chcę takiego Dużego!
Inka
Caragh pisze:Doberek![]()
Kitek
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 35 gości