A takie wątki powinny czytać osoby którym wydaje się że można kupić super kota od pseudo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KOTEK1988 pisze:Mam nadzieję ,że kot wróci do zdrowia.
A takie wątki powinny czytać osoby którym wydaje się że można kupić super kota od pseudo
dite pisze:Z jakiej miejscowości jesteś? Jeżeli Łódź lub okolice mogę polecić dobrego wet, gdyby była potrzebna pomoc, daj znać.
Jest potrzebny doświadczony, mądry lekarz. I to szybko. Stan jak widzę jest poważny, liczą się godziny.
Możesz poszukać w dziale "weci polecani" lub zadać pytanie forumowiczom w tytule wątku wpisując prośbę o polecenie lekarza i nazwę miejscowości.
dite pisze:poszukajmy na forum użytkowników z Krakowa, kogoś kto ma duże doświadczenie z kotami, np. tymczasuje
MASS pisze:dite pisze:poszukajmy na forum użytkowników z Krakowa, kogoś kto ma duże doświadczenie z kotami, np. tymczasuje
zmieniłem temat...
jutro wyniki morfologii, a potem przejadę się do ARKI
chociaż wolałbym jakiegoś starego, dobrego, doświadczonego weterynarza!
kto ma kogoś takiego?! ...
Tweety pisze:Polecam dr Dudę z Drukarskiej 9, lecznica Hyrax (Ruczaj) sporo kotów diagnozuje tez trafnie na odległość na podstawie badań i opisu.
Jutro jest od 15 do 20
Tweety pisze:MASS pisze:dite pisze:poszukajmy na forum użytkowników z Krakowa, kogoś kto ma duże doświadczenie z kotami, np. tymczasuje
zmieniłem temat...
jutro wyniki morfologii, a potem przejadę się do ARKI
chociaż wolałbym jakiegoś starego, dobrego, doświadczonego weterynarza!
kto ma kogoś takiego?! ...
w Arce zapłacisz jak za zboże.
Polecam dr Dudę z Drukarskiej 9, lecznica Hyrax (Ruczaj) sporo kotów diagnozuje tez trafnie na odległość na podstawie badań i opisu.
Jutro jest od 15 do 20
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, kamizares i 800 gości