SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 07, 2011 21:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ryszardzie, powiedz Dużej, że od smrodku jeszcze nikt nie umarł, za to świeże powietrze już dwie armie wytrzebiło :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro gru 07, 2011 21:21 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

eloł Rysiek ! a nasza Duża to mieszka podobno na 4 ale my okien nie umiemy otwierać .. za to Duża zrobiła na balkonie full wypas ale tak nie do końca bo żaden gołąb nie wleci przez te siatke ... a my to byśmy je chętnie pogoniły że hej !!!!!Duża mówi, ze ta siatka to nie była dla nas tylko jej te gołębie sr.. na tym balkonie i dlatego ! też coś! sra... a kuweta od czego jest? Gina i Lilka
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro gru 07, 2011 21:24 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

U nas gołębie nie srają na balkon ale Duża mówi, że zaopatrzy się w siatkę. Przynajmniej na dole i z baku od sąsiadów. Nie wiem po co wogóle bo jak byliśmy w tamtym domu to oni mieli balkon i wcale nie myślałem o wyskakiwaniu
Rychosław

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro gru 07, 2011 21:29 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

no pewnie kto normalny wyskakuje z balkonu? no może Lilka ale ona to troche goopia jest i raz to wisiała na tej siatce ale wtedy miała mały brzuch i nie zerwała ale co Duża się nakrzyczała to jej ! u nas na pierwszym to taki Marian jest czasami se ze mną pogada on nie ma siatki tylko jakieś kraty i troche mu łapa wyszła i dalej sie nie dało szkoda bo może by mnie odwiedził .. ale chyba nie bo u nas Duża to te siatke tak przypieła że muchy nie wpadnom a co dopiero Marian on z 8 kilo ma... Gina
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Śro gru 07, 2011 22:31 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Azor nam tu czyta co piszecie i ja tam nie wiem, ale Fuga opowiadała o jakimś innym domu, gdzie balkon był w takiej śmiesznej siatce cały i oni tam sobie razem siedzieli całymi dniami. Teraz mamy balkon jak pół pokoju, ale Duzi nas tam nie wypuszczają, a ja bym tak chętnie wyskoczyła z balkonu.. To pisał Azor pukający się w czoło na prośbę Astki.
najszczesliwsza

Post » Czw gru 08, 2011 7:53 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Hejka z rana! :)
Wczoraj byłam tak padnięta, że zasnęłam koło ósmej i przebudziłam się po drugiej ... po czym znowu poszłam spać :mrgreen:
Za oknem zima na całego. A u Was jak tam?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 08, 2011 7:56 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

U nas z nieba leci deszcz z pojedyńczymi śniegami. Bleeee!!
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw gru 08, 2011 7:57 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Obrazek

Erin

Post » Czw gru 08, 2011 7:59 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Cudna te obrazeczki, i zawsze trafione tematycznie :ok: :lol:

justyna p

Post » Czw gru 08, 2011 9:47 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Erin pisze:Za oknem zima na całego. A u Was jak tam?

U nas wietrznie i deszczowo.
Brrrr.... :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw gru 08, 2011 9:54 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Lubie tego psa. Wstałam tyle co, zaraz z nią wyjdę po nocy. Wtuliła się w synka i dali mi pospać. Boję się wyjrzeć przez okno.
najszczesliwsza

Post » Czw gru 08, 2011 9:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

No to Obrazek

justyna p pisze:Cudna te obrazeczki, i zawsze trafione tematycznie :ok: :lol:

Obrazek

Erin

Post » Czw gru 08, 2011 13:42 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

coś Wam napisze -dostałam od Gosi bizuterię - śliczną ! - i list ręcznie napisany- siedze i rycze w robocie ze wzruszenia

Gosia- dziękuję !
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw gru 08, 2011 13:50 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Kurcze, ale super! Nie pamiętam już kiedy dostałam ostatnio taki ręczny list. Teraz nic tylko smsy i maile :roll:

justyna p

Post » Czw gru 08, 2011 17:26 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Hop, hop! Co tu tak cicho?

Erin

[poprzednia][następna]