Chat pisze: Tylko basenu olimpijskiego brak
Młodemu za basen wystarcza nawet łyżeczka wody

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Chat pisze: Tylko basenu olimpijskiego brak
Młodemu za basen wystarcza nawet łyżeczka wody![]()
![]()
MariaD pisze:Na tym filmiku to małe coś ma pofalowane futerko jak selkirk rex. Prostownicę masz?
Avian pisze:MariaD pisze:Na tym filmiku to małe coś ma pofalowane futerko jak selkirk rex. Prostownicę masz?
Mnie nie denerwuj![]()
Dzisiaj było przymusowe pranie.
Ktoś był szczęśliwy, ktoś nie![]()
Turecki pers cholera jasna
Anulka, litości .... to pers, nie ma szyi, ani nie doskoczy do wanny![]()
Za to już wie, ze woda tak fajnie spływa po płaskiej główce jak się ją włoży pod strumień![]()
To wszystko przez dalię, to ona mnie przekonywała, ze poidło Drinkwell ze strumyczkiem jest fajniejsze od Catit z kopułkąChociaż ... na kopułce się fajnie leży, chłodzi od spodu
dalia pisze:Avian pisze:MariaD pisze:Na tym filmiku to małe coś ma pofalowane futerko jak selkirk rex. Prostownicę masz?
Mnie nie denerwuj![]()
Dzisiaj było przymusowe pranie.
Ktoś był szczęśliwy, ktoś nie![]()
Turecki pers cholera jasna
Anulka, litości .... to pers, nie ma szyi, ani nie doskoczy do wanny![]()
Za to już wie, ze woda tak fajnie spływa po płaskiej główce jak się ją włoży pod strumień![]()
To wszystko przez dalię, to ona mnie przekonywała, ze poidło Drinkwell ze strumyczkiem jest fajniejsze od Catit z kopułkąChociaż ... na kopułce się fajnie leży, chłodzi od spodu
no ktoś musi być winny, że się Tobie trafił van perski![]()
dobrze że za loczki nie odpowiadam![]()
Oby byl ktos z aparatem,bo to piekne kociskoAvian pisze:W przyszłą niedzielę Roch będzie się upubliczniał, wszystkich chętnych do osuszania i prostowania loków zapraszam
Avian pisze:W przyszłą niedzielę Roch będzie się upubliczniał, wszystkich chętnych do osuszania i prostowania loków zapraszam
dalia pisze:Avian pisze:W przyszłą niedzielę Roch będzie się upubliczniał, wszystkich chętnych do osuszania i prostowania loków zapraszam
gdzie się będzie upubliczniał?
moś pisze:Znaczy sie co? Za palme bedzie robil?![]()
Acha, mam pytanie, takie mosiowe pytanie..nie bic![]()
Czy on musi byc ladny? Czy nie moze byc po prostu szczesliwym vanem?
uciekam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości