PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2011 20:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto gru 06, 2011 20:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

pomponmama pisze: dzisiaj Pompon mnie ukarał - zes... się przed kuwetą na wycieraczkę :evil: Świnia nie kot! Porządniś się znalazł! :evil: :evil: :evil: A jaki był z siebie zadowolony! 8O :evil:
Się kot zabawił w MAMY CIĘ!!! :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto gru 06, 2011 21:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Asia_Siunia pisze:
solangelica pisze:
A pozatym zmienilam kolor wlosow i jest mi z tym dobrze :ok:
Ide odpoczac. Dobrej nocy Siostrom i ogonom!

Na blue :twisted: :?: 8)

Ostatnio widziałam zdjęcie Katy Pery w nowym blondo-różowym kolorze i kurde jej jest fajnie...może se rąbnę coś w tym stylu...na starość czasem może odwalić nie?

Niiii, na red - kolor ktory kiedys nosilam dumna bedac studentka ;)
W redakcji zrobilam wrazenie - chlopcy od razu zauwazyli zmiane, zas tesciowej chyba przypadlam ogolnie do gustu bo na pozegnanie mnie wysciskala. I nie bylo to raczej z powodu koloru ;)

Pomponmamo, bardzo prosze, oto moj rudy leb:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto gru 06, 2011 21:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

shira3 pisze:
pomponmama pisze: dzisiaj Pompon mnie ukarał - zes... się przed kuwetą na wycieraczkę :evil: Świnia nie kot! Porządniś się znalazł! :evil: :evil: :evil: A jaki był z siebie zadowolony! 8O :evil:
Się kot zabawił w MAMY CIĘ!!! :ryk:

Jaki sprytny kotecek, heh :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto gru 06, 2011 22:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Sol, fajny kolor i pasuje Ci :D I cieszę się, że w końcu idziesz do takiej pracy, jaka Cię "kręci" :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto gru 06, 2011 23:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Tak fajny kolor masz Sol :). Dziękuję wszystkim za opinie na temat karm :ok: . W takim razie jeszcze coś pogrzebię.
A ja dziś w pracy podliczając zakupy jednego pana zamiast 'six euros' powiedziałam 'sex euros' :ryk: :ryk: . Pan dziwnie na mnie spojrzał za to kolega stojący obok do końca dnia wołał za mną 'sex euros' :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro gru 07, 2011 5:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Sol super kolorek. Ja też bym chciała na rudo, ale odwagi nie stało... :?

Skwareek to co ty sprzedajesz? 8O W sexie zapłatę przyjmujesz? :roll: A.... jak ktoś nie ma.... :roll: zdolności kredytowej? :roll: No i w dodatku euros... :roll: to chyba Eros :roll: a jak euros, to jak to jest? OD KTÓREJ STRONY ZNACZY? 8O Ja nie wiem, czy bym chciała taka pracę :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro gru 07, 2011 11:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Pomponmamo padłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: . A to tylko pamiątki są :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro gru 07, 2011 12:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

:mrgreen:

Sol, kiedy można Cię w RMF posłuchać ???? No i co za piękne kolorzysko :1luvu: . Ja odwagi nie mam ... :roll:

Skwareeczku, warto popróbować kilka karm w małych opakowaniach i zobaczyć co zasmakuje ogonowi, bo z tym bywa różnie. Noi - zakłądam, że kot zdrowy :wink: Z polecanych BARFowych oprócz TOTW jestteż niesmakujący większości kotów APPLAWS, różnie smakujący ORJEN, i chyba jeszcze raczej smakująca ACANA. To są średnie-wyższe przedziały cenowe. Potem pozstają tańsze i niestety grosze jakościowo ale i dziko smakujące wcześniej wymienione :D .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro gru 07, 2011 13:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Skwarku ja dopiero teraz zajarzyłam, że Ty w Amsterdamie mieszkasz 8O O ja, jakie to super miasto!!! I pamiątki sprzedajesz ekstra? A jakie? Takie typowo holenderskie?
Sol, kolor świetny!
Nie piszę, bo nie wiem, jak się nazywam :evil:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro gru 07, 2011 13:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

My zaczynaliśmy właśnie od Acany...Niestety firma wprowadziła nowości - czyli zamiast jednej stałej karmy porobily się bodajże 3-4 smaki. No i sorry - żaden nie był już dla moich kotów zjadliwy...

Six eros :ok: :ryk:

Moja "teściówka" będąc z nami w sklepie prosiła ekspedientkę o "alkaliczne durexy" :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro gru 07, 2011 14:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Asia_Siunia pisze:
Moja "teściówka" będąc z nami w sklepie prosiła ekspedientkę o "alkaliczne durexy" :mrgreen:

Się czepiasz. Wszak zarówno duracel, jak i durex są produktami jednorazowego użytku. Alkaliczne durexy - czyli nasączone zasadowymi roztworami :roll: hmmmm.... no może nie jest to bardzo zdrowe dla skóry, bo zabija bakterie, również te pożyteczne w tym miejscu, ale... jak kto czyściochem jest obsesyjnym... :mrgreen: A swoją drogą - ciekawa jestem co jej ekspedientka podała :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro gru 07, 2011 14:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

To jest dobre, alkaiczne durexy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Czy ekspedientka wykazała profesjonalizm ??? :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro gru 07, 2011 18:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Kurde, a ja się pół dnia zastanawiałam, jak się te baterie nazywają bo mi Asia namieszała w głowie :evil:
Nie dosyć, że nie wiem, jak się nazywam, to jeszcze musiałam myśleć jak się nazywają duralexy - o, no właśnie - duracele :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro gru 07, 2011 19:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

psiama pisze:To jest dobre, alkaiczne durexy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Czy ekspedientka wykazała profesjonalizm ??? :twisted:

Teściówka widocznie nie była tą pierwszą "yntieligientną" inaczej bo ekspedientka bez mrugnięcia podała co trzeba. Za to małż w domu wymyślał różne warianty zrozumienia słów" teściówki - między innymi wymyślił, że pani ekspedientka podałaby jej durexy z nakładką wibracyjna i powiedziała, że przeprasza ale nie wie czy dołączona bateria jest "alkaiczna" :mrgreen:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]