Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2011 12:43 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Oby tak było! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 06, 2011 13:01 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Marzenia11
Ty wiesz, że Ci nie daruje, jak wydasz Misia i choć paru fotek pamiątkowych z pobytu u Ciebie mu nie zrobisz? :twisted:
Za Malutką i Mikunie :ok: :ok: :ok: Niech już baby nie wydziwiają 8) Mikołaj im przyniósł taki śliczny prezencik, a one co :wink: 8)
pwpw

Post » Wto gru 06, 2011 13:06 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Fotki to Marzenia zrobi.
Ale na wstawienie lub PRZESŁANIE :twisted: to bym nie liczyła 8)

Erin

Post » Wto gru 06, 2011 13:12 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Erin pisze:Fotki to Marzenia zrobi.

Marzenia wie, że dopóki ich nie zobaczę nie uwolni się ode mnie :evil: :evil: :evil:
Wiec spoko- będą :mrgreen:
pwpw

Post » Wto gru 06, 2011 13:51 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

pwpw pisze:

Marzenia wie, że dopóki ich nie zobaczę nie uwolni się ode mnie :evil: :evil: :evil:

Tak? No to jest nas dwie. W tym jedna IRA :twisted: :mrgreen:
Marzenia, nie masz wyjścia - fotki tutaj i na maila 8)

Erin

Post » Wto gru 06, 2011 13:58 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Erin pisze:
pwpw pisze:

Tak? No to jest nas dwie. W tym jedna IRA :twisted: :mrgreen:
Marzenia, nie masz wyjścia - fotki tutaj i na maila 8)

I ja też się dołączam. :twisted:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Wto gru 06, 2011 14:11 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Hehehe - Marzenia, ale Ci się trafiła kompanija :mrgreen:

Erin

Post » Wto gru 06, 2011 16:10 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Erin pisze:Hehehe - Marzenia, ale Ci się trafiła kompanija :mrgreen:

no własnie :evil: ja tu męki paranoiczne u wetki przechodzę a w tym czasie zamiast słów wsparcia to spisek knują i zmasowany atak sił planują :roll:

Miś nie zjadł ani odrobiny gourmeta :roll: leży w budce i łypie oczkiem.
Niestety Mika ma grzybka więc muszę chronić Misia, czyli izolować. I wetka powiedziała, ze jesli domek będzie ok to adopcja najszybciej jak się da - to dla niego lepsze niż związywanie się ze mną i z nowym miejscem i znów zmiana.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 06, 2011 16:18 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Marzenia11 pisze:(...)I wetka powiedziała, ze jesli domek będzie ok to adopcja najszybciej jak się da - to dla niego lepsze niż związywanie się ze mną i z nowym miejscem i znów zmiana.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Domek nie będzie Oki jak nie zaprzysięgnie się, ze od czasu do czasu prześle relacje :evil: :evil: :evil:
Biedna Mikunia, zawsze coś :( A jak z uszkiem, zaglądali i tam ? 8)
pwpw

Post » Wto gru 06, 2011 17:07 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Dobrze będzie :ok:

Erin

Post » Śro gru 07, 2011 0:54 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Dzisiaj trochę przesadziłam i byłam zbyt ekspansywna względem Misia - muszę trochę przystopować bo chłopak się zestresował - a ja chyba zbyt pochopnie chciałam nadrobić moją kilkugodzinną nieobecność w domu. Ale głaski były :wink:
Miś się przestraszył piorka - nie wie i nie umie się bawić. Jeszcze :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro gru 07, 2011 8:24 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Z Misiem należy postępować bardzo delikatnie :wink: Czasami jeden ruch, który był nie taki powodował wycofanie się Misia - jednak za każdym razem takie wycofanie było coraz krótsze 8)

Misio nie zna piórek, bo moje futra stałe i tymczasowe nie lubią piórek :? Natomiast Misio pięknie bawi się małymi myszkami oraz swoim własnym ogonem 8) Najlepsza jest jednak zabawa z indyczkiem w roli głównej :lol: :lol: Na koniec zabawy zadowolony Misio zjadał rozpaciany kawałek mięska :kotek:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro gru 07, 2011 8:25 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Marzenia, a masz laserek?
Może to Miśka zainteresuje.

Erin

Post » Śro gru 07, 2011 8:56 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Aleksandra59 pisze:Z Misiem należy postępować bardzo delikatnie :wink: Czasami jeden ruch, który był nie taki powodował wycofanie się Misia - jednak za każdym razem takie wycofanie było coraz krótsze 8)

Na szczęście wycofania nie ma tylko dalsze mocne zaciekawienie tym co się dzieje za drzwiami i moją osobą. Miś już nie ucieka w popłochu tylko wolno i nie od razu na mój widok, się oddala. Już siedzi na środku kuchni i się na mnie gapi, a wczoraj potem , czyli w nocy to był senas głasków na budce :wink: no i od wczoraj wieczorem Miś ani razu na mnie nie syczał. :mrgreen:

Aleksandra59 pisze:Natomiast Misio pięknie bawi się małymi myszkami oraz swoim własnym ogonem 8) Najlepsza jest jednak zabawa z indyczkiem w roli głównej :lol: :lol: Na koniec zabawy zadowolony Misio zjadał rozpaciany kawałek mięska :kotek:

A, to mu dam jakąś mysz :mrgreen: a indykiem faktycznie się bawi bo znalazłam pod kocykiem kilka kawałkow. :D

Generalnie strasznie mi go żal, bo siedzi pod drzwiami i miaukoli, a gdy wchodzę to jest niezwykle ciekawski i próbuje obejrzeć między np. moimi nogami co tam jest na zewnątrz. Zaczynam sie zastanawiać czy się nadaje na kota jedynaka :wink:

Oczywiście zdążył mnie lekko zaniepokoić bo nie zjadł przez cały dzień ani troch ę gourmecika, ale dzisiaj nie ma śladu po dobrej i czubatej garści pokrojonego indyka którą dostał w nocy :D

Marzenia11

Post » Śro gru 07, 2011 9:02 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Eksperyment - Mis lubi rybne smaki po prostu.
Właśnie dałam mu do miseczki rybnego felixa i podstawiłam pod nos to nie skończyło się na niuchaniu tylko ale też zaczął jeść, no ale ja mu nie będę trzymac w ręku miski z żarciem, postawiłam na podłodze i widziałam jak walczy między chowaniem się przede mną a podejsciem do miski która stoi przy moich nogach :D

Marzenia11

[poprzednia][następna]