SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2011 21:44 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Normalnie, ciotka, boskie masz te koty :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
Pysia prze-przecudna :!:
A ten super okaz na dole to który?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto gru 06, 2011 21:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Moje panny też nie dały by się ubrać w takie gustowne czapeczki.Nawet obróżek nie chcą.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto gru 06, 2011 21:58 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Normalnie, ciotka, boskie masz te koty :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

Ooo, Gosia moje koty rozpoznaje :ok:
Naucz pozostałe Cioteczki, OK? :wink:
A ten na dole to przecież Bambaryłka :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 06, 2011 22:09 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Erin pisze:
vip0 pisze:Normalnie, ciotka, boskie masz te koty :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

Ooo, Gosia moje koty rozpoznaje :ok:
Naucz pozostałe Cioteczki, OK? :wink:
A ten na dole to przecież Bambaryłka :P

Ano Pynia to przecież jest jedyna :1luvu: , nie sposób nie rozpoznać.
A z pozostałymi mam nieco kłopotów jeszcze, bo jakby trochę tych czarnych jest u Ciebie :oops: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto gru 06, 2011 22:11 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kocurzyca41 pisze:Moje panny też nie dały by się ubrać w takie gustowne czapeczki.Nawet obróżek nie chcą.

Renia, jak moim kiedyś dla własnego widzimisię chciałam obróżki założyć, to się poobrażali na cały dzień :evil: .
A takie ładne były, gustowne :? ...
Nic toto na modzie sie nie zna, prymitywy i prostacy, panie :evil: !

vip

Post » Wto gru 06, 2011 22:14 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Doszła fota?
najszczesliwsza

Post » Wto gru 06, 2011 22:14 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:Moje panny też nie dały by się ubrać w takie gustowne czapeczki.Nawet obróżek nie chcą.

Renia, jak moim kiedyś dla własnego widzimisię chciałam obróżki założyć, to się poobrażali na cały dzień :evil: .
A takie ładne były, gustowne :? ...
Nic toto na modzie sie nie zna, prymitywy i prostacy, panie :evil: !

No masz rację.Chciałam,żeby panienki ładnie wyglądały.Obróżki śliczne jakby z cyrkoniami.A one i tak się nie poznały....Durne baby. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto gru 06, 2011 22:22 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ObrazekWitam. Tak późno, bo padnięta jestem.Troszeczkę sobie podźwigałam dzisiaj i troszeczkę porządków zrobiłam. "Czas relaksu, relaksu, relaksu to czas....". I dlatego wpadłam tutaj. A tu taka niespodzianka..........Mikołaje w futerkach. Słodziaki.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Wto gru 06, 2011 22:27 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:Doszła fota?

Pojecia nie mam...zaraz włączę telefon, może sie już naładowało...teraz to mi juz nawet jednego dnia nie trzyma :evil: .

vip

Post » Wto gru 06, 2011 22:28 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Doszła fota?

Pojecia nie mam...zaraz włączę telefon, może sie już naładowało...teraz to mi juz nawet jednego dnia nie trzyma :evil: .

Zmolestowałam fotą kogo innego także ;)
najszczesliwsza

Post » Wto gru 06, 2011 22:28 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ilgatto pisze:ObrazekWitam. Tak późno, bo padnięta jestem.Troszeczkę sobie podźwigałam dzisiaj i troszeczkę porządków zrobiłam. "Czas relaksu, relaksu, relaksu to czas....". I dlatego wpadłam tutaj. A tu taka niespodzianka..........Mikołaje w futerkach. Słodziaki.

Witamy Aneczkę :D !

vip

Post » Wto gru 06, 2011 22:33 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

To ja jestem ta zmolestowana. :mrgreen: Poszukam czytnika, ale to trochę potrwa, bo działam już na zwolnionych obrotach.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Wto gru 06, 2011 22:35 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ilgatto pisze:To ja jestem ta zmolestowana. :mrgreen: Poszukam czytnika, ale to trochę potrwa, bo działam już na zwolnionych obrotach.

To jest miłość moim zdaniem.
A ten pies mnie wykańcza nerwowo.
Gapi się tak, że kot ze Shreka to przy niej pryszcz...
najszczesliwsza

Post » Wto gru 06, 2011 22:35 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

miau

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Wto gru 06, 2011 22:40 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Ano Pynia to przecież jest jedyna :1luvu: , nie sposób nie rozpoznać.
A z pozostałymi mam nieco kłopotów jeszcze, bo jakby trochę tych czarnych jest u Ciebie :oops: .

Oj tak, Królewna jest jedyna :love:
Właśnie zrobiła mi awanturkę, bo jeść jej się znowu zachciało.
Gdzie to się wszystko mieści, ja się pytam :roll: :wink:

A że czarnych kilka mam ... no cóż, rasistką nie jestem :D
Tylko czasami mroczki przed oczami :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]