KONIEC Dorota Sumińska radzi: Co warto wiedzieć o kocie

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 16:50 Re: Dorota Sumińska radzi: Co warto wiedzieć o kocie

Pako pisze:aukcja do jutra - bądźmy czujni :ok:

O, dzięki za przypomnienie :D A do której?
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pon gru 05, 2011 22:12 Re: Dorota Sumińska radzi: Co warto wiedzieć o kocie

Pako pisze:Obrazek

Dorota Sumińska radzi: Co warto wiedzieć o kocie

"Co warto wiedzieć o kocie" z serii poradników "Dorota Sumińska radzi".

Książka zawiera niezwykłe felietony-poradniki cenionej autorki, znawczyni kocich spraw i popularyzatorki wiedzy o zwierzętach. Dorota Sumińska z właściwą sobie pasją opisuje różne problemy czworonożnych przyjaciół, a także podpowiada, jak sobie z nimi radzić. Obszerną część tej pozycji autorka poświęciła kocim rasom oraz ich naturze. "Co warto wiedzieć o kocie" jest książką pełną subtelnego humoru, wciągającą niczym najlepsza powieść. Nie tylko jednak bawi-uczy także szacunku i miłości do kotów.

Cena wywoławcza: 10 zł, Nabywca ponosi też koszty wysyłki

Książka jest nowa

Beneficjentem aukcji są kotki p. Hanki viewtopic.php?f=1&t=96885&start=1020

Licytacja trwa tydzień od pierwszej oferty - do 6 grudnia do godz. 18

Serdecznie zapraszam :) :s2:

Licytacja trwa tydzień od pierwszej oferty - do 6 grudnia do godz. 18
Pako

Post » Wto gru 06, 2011 18:50 Re: Dorota Sumińska radzi: Co warto wiedzieć o kocie

Moja? :mrgreen:

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Wto gru 06, 2011 19:17 Re: Dorota Sumińska radzi: Co warto wiedzieć o kocie

RatMaga pisze:Moja? :mrgreen:

Niestety chyba tak ... Mnie chrześniaki przytrzymały z okazji Mikołaja i się spóźniłam :(
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Wto gru 06, 2011 19:24 Re: Dorota Sumińska radzi: Co warto wiedzieć o kocie

RatMaga pisze:No to daję 13 zł :).

książka jest Twoja, bardzo dziękuję za licytację :1luvu:

Aniu - dzięki za partnerowanie w licytacji :1luvu: Może następnym razem dopisze Ci więcej szczęścia :ok:

KONIEC
Pako

[poprzednia]