NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 23, 2011 20:33 Re: NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

ASK@ pisze:
Jana pisze:
ASK@ pisze:Jak kocia? i jej brzuszek ?

Asiu, jak znalazłaś "swoją" dziką na stronie Koterii? Ja szukam dzikunki :roll: .Może jej jeszcze nie umieścili.
Co ja z nia pocznę :cry:

Jeżeli jest oswojona, to pewnie znajdzie się na facebooku, na stronie AAAdopcyjne z Koterii - żeby szukać domu. Ale to najpierw wetka Iza by do Ciebie zadzwoniła czy kotka jest do adopcji.

Iza już wie.Na karcie przy przyjęciu Halinka napisała. I mówiła także.A dzis ja zadzwoniłam bo chciałam dowiedzieć się co i jak i potwierdziłam.
Szukałam jej ale pewnikiem jeszcze nie było.
Nie mam za dużych nadziei.To zwykła krowa :roll:

Znalazłam ją :cry: Długie i okrutnie nerwowe siedem dni nas czeka.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lis 26, 2011 19:10 Re: NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

Asiu - sorry, że nie odpowiedziałam, ale przez trzy dni nie miałam dostępu do forum. A dzisiaj jeszcze miałam dzień z rodzinnym pogrzebem - dopiero wróciłam do domu :( . Na szczęście Jacek wrócił już ze służbowego wyjazdu i mogę skorzystać z jego laptopa - inaczej jeszcze przez weekend nie wiedziałabym, co tu się dzieje.

Bardzo mi przykro z powodu krówci w Koterii - tam tyle miziaków czeka w klatkach, że serce pęka. Wszystkie by się wzięło :cry: . Czy koteczka ma jakieś ogłoszenia, oprócz tego fb? Może wykupię jej pakiet u CatAngel? Niewielki teraz niestety ruch w adopcjach, ale może ktoś cudem ją wypatrzy i się zakocha :ok: :ok: :ok: ? Bardzo chciałabym, żeby nie wracała na ulicę... Melissa była w tej samej sytuacji... :(

U Melissy wszystko się już cudownie normuje. Mieliśmy trudny moment - wymiotowała przez jeden dzień. Ale okazało się, że to najprawdopodobniej z powodu... poprawy warunków :wink: . Kotka dostawała chyba więcej jedzenia, innej jakości niż do tej pory - a że bardzo jest łapczywa przy jedzeniu, wciąga jak odkurzacz, nie gryząc wręcz z pośpiechu - to żołądek jednak tego nie wytrzymał. Po zastosowaniu się do zaleceń wetki, żeby podawać znacznie mniejsze porcje na raz i w miarę możliwości częściej niż 2 razy dziennie.

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Sob lis 26, 2011 19:19 Re: NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

joluka pisze: Mieliśmy trudny moment - wymiotowała przez jeden dzień. Ale okazało się, że to najprawdopodobniej z powodu... poprawy warunków :wink: ..

Wymioty z dobrobytu :D
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Nie lis 27, 2011 9:28 Re: NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

Ciekawe, prawda? :P Ależ ona jest ładna, kocham takie "naburmuszone" pyszczki.Melcia musiała mieć jakiegoś rasowego przodka.Miałam kiedyś podobną buranię, Julcię.Trzy dni była u mnie na tymczasie i pojechała do Warszawy do bardzo fajnego domku, na dokocenie, bo odszedł im kot staruszek i drugi czuł się samotny. Życzę Melissie takiego samego, gdzie kot staje się pełnoprawnym członkiem rodziny :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lis 27, 2011 10:22 Re: NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

Przywitam się w wątku pięknej burasi :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 28, 2011 6:27 Re: NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

marta-po pisze:
joluka pisze: Mieliśmy trudny moment - wymiotowała przez jeden dzień. Ale okazało się, że to najprawdopodobniej z powodu... poprawy warunków :wink: ..

Wymioty z dobrobytu :D

Zaraz padnę, ale przedtem kciuki za domek z całych sił zacisnę :ok:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon gru 05, 2011 21:15 Re: NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

Nikt się nie pyta o burasię z prześlicznym pysiem? :1luvu:

ewar

Post » Pon gru 05, 2011 21:21 Re: NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

Sorry - nie zdążyłam przy tym wszystkim napisać :oops: . Nasza słodka Melissa już w nowym domu - bardzo chyba fajnym. U młodej dziewczyny, która jest dziennikarką, mieszka na razie na Saskiej Kępie, a niedługo przenosi się na Kabaty. Napiszę więcej, jak wyjaśni się sprawa z Mizi, bo nie mogę spokojnie myśleć :( .

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon gru 05, 2011 21:27 Re: NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

No proszę, takie wieści :lol: :lol: :lol: Wiedziałam, że takie cudo szybko znajdzie domek :lol:

ewar

Post » Wto gru 06, 2011 18:46 Re: NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

O, bardzo się cieszę :)
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Wto gru 06, 2011 19:32 Re: NAJPIĘKNIEJSZA BURASIA ŚWIATA - i jak tu ją wypuścić... :-(

Katia80 pisze:O, bardzo się cieszę :)

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia]