kalair pisze:zuzzik pisze::1luvu:Bożenko, Twoje kociczki są prześliczne!!!!
Alez Zuzinko![]()
, dziekuje w ich imieniu,.
Akurat spia bestie.
to spokój w dzungli...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:zuzzik pisze::1luvu:Bożenko, Twoje kociczki są prześliczne!!!!
Alez Zuzinko![]()
Akurat spia bestie.
zuzzik pisze:kalair pisze:zuzzik pisze::1luvu:Bożenko, Twoje kociczki są prześliczne!!!!
Alez Zuzinko![]()
Akurat spia bestie.
to spokój w dzungli...![]()
kalair pisze:Jak juz wszem i wobec wiadomo, lafcia ukochala sobie ostatnio koreczek. Malo, ona wymaga, zeby ja podziwiac, jak ona sie nim cudownie bawi!![]()
Polozylam sie dzisiaj po pracy na chwile, bo cos mnie glowa bolala, i po jakims czasie slysze stanowcze a jednoczesnie niesmiale miau. Otwieram oko . Przede mna siedzi Lafik, a przed nia koreczek. I patrzy na mnie wyczekujaco..Lafinka, nie korek.![]()
Wstalam i mowie do niej.A ona zaczyna sie bawic, turlac , koreczek, wyciagac sie,cos do siebie grucha.. Szczesliwa jednym slowem. No, musialam sie nia pozachwycac..![]()
Dla odmiany ledwie siadlam do kompa, przyszla Safcia z zakretka, zeby jej rzucac..No, zmowily sie czy co.. Na szczescie juz sie uspokoily.
zuzzik pisze:kalair pisze:Jak juz wszem i wobec wiadomo, lafcia ukochala sobie ostatnio koreczek. Malo, ona wymaga, zeby ja podziwiac, jak ona sie nim cudownie bawi!![]()
Polozylam sie dzisiaj po pracy na chwile, bo cos mnie glowa bolala, i po jakims czasie slysze stanowcze a jednoczesnie niesmiale miau. Otwieram oko . Przede mna siedzi Lafik, a przed nia koreczek. I patrzy na mnie wyczekujaco..Lafinka, nie korek.![]()
Wstalam i mowie do niej.A ona zaczyna sie bawic, turlac , koreczek, wyciagac sie,cos do siebie grucha.. Szczesliwa jednym slowem. No, musialam sie nia pozachwycac..![]()
Dla odmiany ledwie siadlam do kompa, przyszla Safcia z zakretka, zeby jej rzucac..No, zmowily sie czy co.. Na szczescie juz sie uspokoily.
jak pisałam- kocia dżungla![]()
kalair pisze:Wiem Ciociu, ze mnie widzialas, Duza mi powiedziala!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja wiedzialam, ze Ci sie spodobam
I mozna mnie pomiziac po brzuszku!
kalair pisze:Kotki grzeja noski.
Caragh pisze:kalair pisze:Wiem Ciociu, ze mnie widzialas, Duza mi powiedziala!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja wiedzialam, ze Ci sie spodobam
I mozna mnie pomiziac po brzuszku!
No to Duza ma szczescie![]()
Jak można, to ja bardzo chętnieMiziu-miziu smyru-smyru po brzuszku
![]()
![]()
Caragh pisze:kalair pisze:Kotki grzeja noski.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 37 gości