*Lubelskie Tymczasy*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 30, 2011 10:13 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

Anda pisze:
A może Iza weźmie teraz Cielęcinę i zaprosi wszystkich do siebie na Andrzejki 8) ?

Iza ma Kikę.
Kika jest SZYLKRETKĄ. Z urody i charakteru 8)
Iza jest w traumie po sobotniej sterylce Kiki :wink:
Podrzucenie jej teraz Cielęciny i zorganizwanie imprezy andrzejkowej w domu mogłoby się skończyć koniecznością hospitalizacji.
Izy albo gości :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro lis 30, 2011 10:15 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

hm.. odwołuję pomysł :mrgreen:
edit:
:oops: wydało się :oops: Poprawiałam pierwszą stronę, Anda

*Lubelskie Tymczasy*

Od: Czw paź 02, 2008 15:34

Post » Śro lis 30, 2011 17:00 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

Ale super, że Krowa ma dom :mrgreen: :dance2: :dance: :dance2: :dance: A wydawało się, że takie marne szanse.

Teraz jeszcze tylko niech Cielęcinka znajdzie. :ok:
A właśnie, ile ona ma ogłoszeń?

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Sob gru 03, 2011 13:33 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

Zachciało sie pójśc do fryzjerki bez mózgu... :smokin: to ma się teraz i zapalenie zatok uszu i czego tam jeszcze ( bo sie pani nalało do moich uszu, a ja wraźliwa jestem) i wygląda się dosyc ekstrawagancko.

Ech...

Myslę o Cielęcince - ona ma cudny ryjek - kwiatkowa, może jednak porobisz jej świeże fotki.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Sob gru 03, 2011 19:39 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

Anda współczuję. Przede wszystkim chorowania po tej "wspaniałej" Pani, ale włosów też.
Ja po szaleństwach mojego fryzjera już drugi miesiąc czekam aż mi włosy trochę odrosną :roll:

Weszłam niedawno na allegro do działu koty zerknąć na ogłoszenia. I trafiło mnie! Co za ludzie... idą święta, więc wspaniali sprzedający postanowili opisywać koty jako prezenty na święta :evil: :evil: :evil: grrr. A później święta mijają i pozbywają się tych prezentów jak zabawek.

No to dałam upust złości. :oops:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Sob gru 03, 2011 23:57 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

Anda pisze:Myslę o Cielęcince - ona ma cudny ryjek - kwiatkowa, może jednak porobisz jej świeże fotki.

No spróbuję. Trochę jest to jednak trudne, bo w obecnym DT Cielęcina głównie przebywa w ukryciu.
Chociaż podobno ostatnio wychodzi zeń i raz nawet siadła na kolana mojej mamie. Czyli letki progres.
Rana goi się bardzo ładnie, Cielęcina bez kubraczka i nic nie kombinuje. Tylko kicha coś...

A z Krówki farta cieszę się bardzo :) Mam nadzieję, że wszystko się ładnie ułoży w DS.
Ona przy bliższym poznaniu naprawdę zyskuje :)

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Wto gru 06, 2011 10:10 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

Ale jestem łajza 8) kupiłam na allegro takie legowisko dla Jasia, bo zima i dwa im jakos nie wystarczają po parapetach.

Kupiłam, zapłaciłam, po dosyć nieprzyjemnej współpracy z panem od legowiska, udało mi się go w końcu po 2 tygodniach odebrać na poczcie wczoraj.

I zdębiałam :mrgreen: totocoś jest albo na 4 miesięcznego kotka albo na Yorczka, a nie ma mojego Jasia. Może tyłek posadziłby i przednie łapy, jakby sie mocno wyprostował.
Jakby kto potrzebował tego na mikrokotka to mam i mogę wypożyczać.
Agnieszka, muszę odebrać termoforek.

Anda

Post » Wto gru 06, 2011 15:59 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

Anda pisze:Ale jestem łajza 8) kupiłam na allegro takie legowisko dla Jasia (ciach...) na 4 miesięcznego kotka albo na Yorczka

A toś Jasiowi mikołaja sprawiła :twisted:

Tak, a ja jestem łajza numer dwa. Kupiłam nie na allegro torbę dla Wici, taką do noszenia do weta, cudna!!! Niestety kicia nie doceniła i chcąc nie chcąc Anda będzie miała teraz komplecik :)

No, to już problem mam z głowy ;) Dziś wszystko mi sie udaje pozytywnie załatwić, słowo daje!

vincent_vader

Od: Śro lis 25, 2009 21:36

Post » Wto gru 06, 2011 16:14 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

o taka o
http://www.zooplus.pl/shop/psy/transpor ... rby/146978

może być na małego pieska też, cudna jest, milutka i cieplutka,
w środku ma zaczep do przypięcia smyczy czy obróżki, ale Vicia, nawet przypięta, ewakuuje się z torby natychmiast i w najgorszy możliwy sposób czyli tyłem, przez ten otwór, przez który ma jej wystawać główka :roll: To wariatka jest a nie kot, będzie zatem chodzić do weta w brzydkim plastikowym kontenerku!

Chciałam sprzedać ją taniej na Pchlim Targu ale nie mogę bo wg regulaminu nie mam wystarczającej liczby postów a moderatorzy mnie olewają :evil:

Jak Anda nie zechce, to za 5 dych oddam na przykład + zabawki kocie (takie śmiszne kółeczko, pileczki itp drobiazgi) Albo cena do negocjacji. Może chciałby kto? Na minikotka lub mikropieska?

vincent_vader

Post » Wto gru 06, 2011 17:04 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

Wysłałam mmsa do Pixie z prosba o wstawienie.
A na nim Władzio Bronks vel Miktu vel Mikesz bis na swojej kanapie w swoim domu.
uwaga, nadchodzi......

Anda

Post » Śro gru 07, 2011 21:34 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

Przechwyciłam - wstawiam :)

Obrazek

Sorry, że chwilę to trwało ale coś mms'y wolno dzisiaj chodzą :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro gru 07, 2011 21:51 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

No no... ale się chłopak u"rządził"... na swojej kanapie i jeszcze z 2-ma pilotami w zasięgu, pewno uciął sobie drzemkę w przerwie na reklamę. Ciekawe, co ogląda lub czego słucha? A jeszcze ciekawsze, co na to JEGO PAN... gdzie się biedny podziewa, skoro kanapa zajęta, piloty pod kontrolą... a może i piwo wypite? :twisted:

Bronks :ok:

vincent_vader

Post » Śro gru 07, 2011 23:00 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

no, nie powiem :) ma jeszcze dwa psy. Jeden kompletnie pod pantoflem, drugi sie już tam ładuje (pod pantofel) Pan i pańcia sa już tam od dawna :)

Anda

Post » Sob gru 10, 2011 14:33 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

Wlazłam w końcu na forum, ostatnio jestem tak zabiegana, że nie mam czasu nawet komputera włączyć.

Anda, wysłałam pw w sprawie termoforka :oops:

Uprzejmie donoszę, że 1 z kociąt na klinikach ma DS u moich koleżanek z roku, 1 jest w DT u kura 94, a 1 zmarł.
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Sob gru 10, 2011 20:36 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.6-Króweczka,cielątko i inne ...

Agnieszka16 pisze:Wlazłam w końcu na forum, ostatnio jestem tak zabiegana, że nie mam czasu nawet komputera włączyć.

Anda, wysłałam pw w sprawie termoforka :oops:

Uprzejmie donoszę, że 1 z kociąt na klinikach ma DS u moich koleżanek z roku, 1 jest w DT u kura 94, a 1 zmarł.

Aga piszesz o tych małych burasiątkach?
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

[poprzednia][następna]