Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2011 13:58 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Błagam Was, jak może być aktualne ogłoszenie z taką adnotacją w nim:

(umowa o pracę na czas określony do 31.12.2011 r.)

A jeśli nadal szukają pracownika, z racji tego, że jest to państwówka, to muszą założyć nowe ogłoszenie, z aktualnym nr referencyjnym.
Powołując się na nr wskazany w tym ogłoszeniu, nasze CV trafi zwyczajnie do niszczarki - takie są przepisy.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Wto gru 06, 2011 14:05 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Inna praca, dorywcza:
http://praca.money.pl/praca;przy;inwent ... 90321.html

W sprawie tamtej roboty, na poczcie - rozmawiałam z sąsiadką, która pracuje na poczcie, od niej wiem, że warto złożyć podanie, nawet po terminie ogłoszenia, bo... może się zdarzyć, że w tak dużym mieście znów będą szukać. A ponoć na pocztach rotacja jest spora. Tyle sąsiadka, zakładam, że wie chyba co mówi, bo na poczcie pracuje od dawna.

bazyla

Od: Pon kwi 03, 2006 8:14

Post » Wto gru 06, 2011 14:10 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

praca na poczcie jest aktualna z cała pewnością
w dodatku dobrze płatna i nie ciężka
jest jeden warunek, tu chyba nie do spełnienia: trzeba chcieć ją podjąć.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto gru 06, 2011 14:14 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

bazyla

Post » Wto gru 06, 2011 14:16 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

bazyla pisze:Ogłoszenie JEST aktualne.
Co by nie było napisane, JEST aktualne.

Po prostu to wiem.

no nie jest aktualne, zadzwoniłam
ale, jak już zadzwoniłam, okazało się że poszukują dla odmiany na zastępstwo w rozdzielni listów
-praca w ruchu ciągłym, więc nie ma problemu co zrobic z Łukaszkiem(można chodzić na nocki)
-praca jest do podjęcia do już, pierwsza umowa na trzy miesiące, więc trzy miesiące stałego dopływu pieniędzy
-wystarczy wykształcenie średnie
-w pracy nie trzeba umieć liczyć, kontaktować się z klientem, sprzedawać ani nic innego specjalnie stresującego
-na kontakt czeka Pani pod numerem 34 376-41-58, wystarczy zadzwonić

szukają jeszcze listonosza, ale tutaj niewątpliwie lista niedasiów będzie liczyła co najmniej 10 pozycji
ale
zajęło mi to 2 minuty, kosztowało niewiele
może warto podczas "kiblowania" z dzieckiem odpuścić opiekę nad 4 kotami i 1psem i trochę się zaktywizować?

Rooda

Od: Pon sie 25, 2008 20:36

Post » Wto gru 06, 2011 14:19 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Rooda pisze:
bazyla pisze:Ogłoszenie JEST aktualne.
Co by nie było napisane, JEST aktualne.

Po prostu to wiem.

no nie jest aktualne, zadzwoniłam
ale, jak już zadzwoniłam, okazało się że poszukują dla odmiany na zastępstwo w rozdzielni listów
-praca w ruchu ciągłym, więc nie ma problemu co zrobic z Łukaszkiem(można chodzić na nocki)
-praca jest do podjęcia do już, pierwsza umowa na trzy miesiące, więc trzy miesiące stałego dopływu pieniędzy
-wystarczy wykształcenie średnie
-w pracy nie trzeba umieć liczyć, kontaktować się z klientem, sprzedawać ani nic innego specjalnie stresującego
-na kontakt czeka Pani pod numerem 34 376-41-58, wystarczy zadzwonić

szukają jeszcze listonosza, ale tutaj niewątpliwie lista niedasiów będzie liczyła co najmniej 10 pozycji
ale
zajęło mi to 2 minuty, kosztowało niewiele
może warto podczas "kiblowania" z dzieckiem odpuścić opiekę nad 4 kotami i 1psem i trochę się zaktywizować?

Czyli: wystarczy telefon i jeśli nie ta oferta to proszę, jest inna.

Czyli w skrócie : da się.

bazyla

Post » Wto gru 06, 2011 14:24 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 2:01 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Wto gru 06, 2011 14:28 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

najszczesliwsza pisze:Pewnie, że się da.
Wysyłam wymagane dokumenty, z adnotacją, że tylko nocki.
Chyba, że któraś chętna siedzieć z Młodym?

A przedszkola?
salma75

Post » Wto gru 06, 2011 14:28 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Pracuję cały czas, byłam tylko na urlopie macierzyńskim. Mam 2 dzieci.
Zaręczam - że da się.

bazyla

Post » Wto gru 06, 2011 14:30 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Jak będziesz miała pracę, to przecież możesz pomyśleć nad przedszkolem? Będą na nie fundusze wtedy. Więc i praca na dzień ma sens. Może nie ograniczaj tak bardzo założeń pracy, zawsze można z pracodawcą negocjować i ustalać korzystne dla OBU stron warunki.
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto gru 06, 2011 14:34 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

a w jakim wieku jest Młody ? 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto gru 06, 2011 14:37 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 2:01 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Wto gru 06, 2011 14:39 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

tajdzi pisze:

Jak będziesz miała pracę, to przecież możesz pomyśleć nad przedszkolem? Będą na nie fundusze wtedy. Więc i praca na dzień ma sens. Może nie ograniczaj tak bardzo założeń pracy, zawsze można z pracodawcą negocjować i ustalać korzystne dla OBU stron warunki.

On już teraz chodzi do przedszkola.
Aktualnie jest w domu z powodu choroby, ale tak w ogóle - chodzi do przedszkola.

bazyla

Post » Wto gru 06, 2011 14:42 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

bazyla pisze:
tajdzi pisze:

On już teraz chodzi do przedszkola.
Aktualnie jest w domu z powodu choroby, ale tak w ogóle - chodzi do przedszkola.

No to jaki jest problem z pracą w ciągu dnia?
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto gru 06, 2011 14:53 Re: ...

...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]