Megana pisze:(...)SzK, straż pożarna...?
Nie wiem czy kot na dachu jest traktowany tak samo jak kot na drzewie, ale zajmowanie się zdarzeniami ze zwierzętami na wysokościach zajmuje się staż pożarna i straż miejska

Nie zabijaj TŻ'ta

Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:(...)SzK, straż pożarna...?
kamari pisze:Właśnie doczytałam Fistaszka. Nie wiem, jak w realu, ale na zdjęciach to taka chuda wersja Kartofla. Tylko łapy ciut dłuższe. Może Teżet się nie połapie![]()
Megana, jesteś wielka.
kamari pisze:Doczytałam wątek Wela. Jakaś dziwna sprawa. Ja bym się ustawiała w kolejce do twojej łazienki
Apsa pisze:Zawszeć to miłe, jak coś, na co niezbyt mamy warunki, ale się nam ciśnie do łba, pójdzie sobie do kogo innego.
Długo się broniłam przed wzięciem kolejnego czwartego psa do bloku... chyba z miesiąc
Megana pisze: Nasadziłam sobie na głowę nową farbę. W sensie firmy, której do tej pory nie używałam, tzn Syoss, w kolorze, którego jeszcze nie stosowałam, tzn miodowy blond, a na dodatek stwierdziłam u siebie jakiś nagły wysyp siwych kudłów. Coś podobnego.
W każdym razie idę zmywać to ze łba i jak nie wrócę, to znaczy, że wyłysiałam, albo mam na głowie klasyczna marchewkę i umarłam ze śmiechu.
PS: kamari, ja tam się cieszę, że Wel znalazł coś bliżej, bo po pierwsze, jestem dupa, nie pielęgniarka, a po drugie strasznie mi się nie chce znowu porządkować tej cholernej łazienki. Którą cholerne dzieciątko zdążyło zastawić różnymi gratami...
annafreesprit pisze:Co wyjadę, to Ty sobie, Meg, jakieś kolejne nieszczęście na głowę bierzesz.![]()
Chwalić Boga, że Wel znalazł coś w Opolu (czy Wrocku?). Przypominam Ci, że jakieś coś czarnego chyba miało w twojej łazience (ex apartamencie Dupencji) zamieszkać przed wyruszeniem do UK. Aktualne?
Po pikusia najchętniej jutro lub -najlepiej- w środę. Ew. czwartek. Piątek odpada. Dzisiaj nie dam rady i nie zabrałam komórki z domu (dlatego piszę na forum, a nie telefonuję).
Ps. Wolę Pawełka w 'rozsądnej' wersji -tj. takiego, który nie utylizuje nadmiaru mamusinej farby do włosów na swojej głowie.
Megana pisze:Dziewczyny mają poważne problemy i małe są szanse. Niestety.annafreesprit pisze:Co wyjadę, to Ty sobie, Meg, jakieś kolejne nieszczęście na głowę bierzesz.![]()
Chwalić Boga, że Wel znalazł coś w Opolu (czy Wrocku?). Przypominam Ci, że jakieś coś czarnego chyba miało w twojej łazience (ex apartamencie Dupencji) zamieszkać przed wyruszeniem do UK. Aktualne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości