SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 23:21 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
kamari pisze:Na stronie 48, 47 albo i ciut wcześniej jest zbiorowe zdjęcie kotów. Najpierw pomyślałam, ze to moje i niechcący wrzuciłam. Potem patrzę, że wątek Gosi, więc odetchnęłam, że to jej. Ale jeszcze pół ciuta bardziej potem widzę, że to nie Gosi post :roll:

To chyba dołączę do Ilgatto i podrzucę na rozczwojenie jaźni :ok:

O nie, tylu kotom to ja rady nie dam :evil: !
Cztery swoje, cztery Agaty, pięć Ani i siedemnaście Marysi...aaaaaaaa!!!
I dwa psy, jedna sunia spokojna i jedna psycholka!
W życiu!
Ja jestem vip0, Małgorzata, lat 43.....naprawdę! :ryk: :ryk: :ryk:

Oj tam, Małgosia, Marysia...wiek się zgadza, chuda szczapa też, kto by to rozróżnił :roll: Trochę kotów, coś tam psów... dasz radę :ok:

Ja tu czatuję na wyniki Mizi, ale chyba też odpadnę. Dobrej nocy cioteczki :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon gru 05, 2011 23:22 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ooooo nie, to nawet jak na rozczwojoną jaźń za dużo! :ryk:
Ale co racja, to racja, Sevusia to bym Ci podebrała :twisted: ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon gru 05, 2011 23:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:
vip0 pisze:
kamari pisze:Na stronie 48, 47 albo i ciut wcześniej jest zbiorowe zdjęcie kotów. Najpierw pomyślałam, ze to moje i niechcący wrzuciłam. Potem patrzę, że wątek Gosi, więc odetchnęłam, że to jej. Ale jeszcze pół ciuta bardziej potem widzę, że to nie Gosi post :roll:

To chyba dołączę do Ilgatto i podrzucę na rozczwojenie jaźni :ok:

O nie, tylu kotom to ja rady nie dam :evil: !
Cztery swoje, cztery Agaty, pięć Ani i siedemnaście Marysi...aaaaaaaa!!!
I dwa psy, jedna sunia spokojna i jedna psycholka!
W życiu!
Ja jestem vip0, Małgorzata, lat 43.....naprawdę! :ryk: :ryk: :ryk:

Oj tam, Małgosia, Marysia...wiek się zgadza, chuda szczapa też, kto by to rozróżnił :roll: Trochę kotów, coś tam psów... dasz radę :ok:

Ja tu czatuję na wyniki Mizi, ale chyba też odpadnę. Dobrej nocy cioteczki :1luvu:

Dobranoc, Marysiu :D ...a nie zapomniałaś aby wybuziać Felunia od cioteczki :?: :evil:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon gru 05, 2011 23:30 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Felusia zaraz wymiziam od cioteczki :ok: Jak tylko go zlokalizuję, bo nie wiem, czy to ten w stosiku na kolanach, czy ten siedzący na głowie :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon gru 05, 2011 23:40 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ja żem wogóle za aktywna dziś forumowo, i od tej aktywności mi sie spać zachciało :mrgreen: .
To ja sie może pożegnam z Ciotkami, no i oczywiście z Wujkiem, jeśli jakimś cudem jest :mrgreen: .
Dobrej nocy :1luvu: !

vip

Post » Pon gru 05, 2011 23:45 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Obrazek Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 05, 2011 23:52 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Obrazek
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Wto gru 06, 2011 7:26 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

I buenos dias! Obrazek Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 06, 2011 8:19 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Dzień dobry wyspanej cioteczce :mrgreen: !
A ja sobie wstałam o 5.00 ( czyt.musiałam, bo Punio sobie życzył ), poziewałam, kawę zrobiłam, patrzę, a tu co?
Śnieg :D !

vip

Post » Wto gru 06, 2011 8:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Naprawdę?? U nas nic. Ale to dobrze, bo nie przepadam za sniegiem :oops:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto gru 06, 2011 8:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Śnieg, którego boi się Luna. Cudownie. Małgosia kibluję w domu z Młodym do końca tygodnia, wpadaj na kawkę..
najszczesliwsza

Post » Wto gru 06, 2011 8:25 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Śnieg macie? Oooo :ok: Ciekawe, w którą stronę nadchodzi, bo ja nie chcę. Na razie tylko biało od szadzi.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Wto gru 06, 2011 8:26 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

justyna p pisze:Naprawdę?? U nas nic. Ale to dobrze, bo nie przepadam za sniegiem :oops:

Ja nie przepadam za zimnem, ale śnieg może być :ok: .
Przynajmniej troche ten syf na ulicach przykryje :evil: .

vip

Post » Wto gru 06, 2011 8:27 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

liszyca pisze:Śnieg macie? Oooo :ok: Ciekawe, w którą stronę nadchodzi, bo ja nie chcę. Na razie tylko biało od szadzi.

Na razie tylko trochę mamy, ale jakoś nie znika :D .

vip

Post » Wto gru 06, 2011 8:28 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:Śnieg, którego boi się Luna. Cudownie. Małgosia kibluję w domu z Młodym do końca tygodnia, wpadaj na kawkę..

Myslałam nawet dzisiaj wpaść na chwilkę, bo wreszcie muszę w to miasto ruszyć, ale nie chce mi sie porządnie ubierać :oops: ...

vip

[poprzednia][następna]