Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Ja Cię jeszcze poproszę, Aniu, o potwierdzenie, że ja i Agata to dwie różne osoby.
vip0 pisze:Ja Cię jeszcze poproszę, Aniu, o potwierdzenie, że ja i Agata to dwie różne osoby.
ilgatto pisze:vip0 pisze:Ja Cię jeszcze poproszę, Aniu, o potwierdzenie, że ja i Agata to dwie różne osoby.
Jeżuuuu, nie przypominam sobie żebym cierpiała na jakieś roztrojenie osobowości. Ale teraz zaczynam się zastanawiać, czy czasami moje koty i Wasze koty też nie należą do tej trójcy.
O kurczątko ale "se" nagrabiłam na sam początek.
najszczesliwsza pisze:Małgosiaaa czemu na moim wątku musi być tak nie fajnie?
U Ciebie jest zawsze fajnie!
vip0 pisze:Ogólnie to jakoś mi sie udaje kolejny wątek bez awantur, bardzo sie z tego cieszę, no bo gdzieś trzeba odpocząć, nie?
kamari pisze:Na stronie 48, 47 albo i ciut wcześniej jest zbiorowe zdjęcie kotów. Najpierw pomyślałam, ze to moje i niechcący wrzuciłam. Potem patrzę, że wątek Gosi, więc odetchnęłam, że to jej. Ale jeszcze pół ciuta bardziej potem widzę, że to nie Gosi post![]()
To chyba dołączę do Ilgatto i podrzucę na rozczwojenie jaźni
Erin pisze:vip0 pisze:Ogólnie to jakoś mi sie udaje kolejny wątek bez awantur, bardzo sie z tego cieszę, no bo gdzieś trzeba odpocząć, nie?
I tak trzymaj
A ja się pożegnam ... imprezka długa była
Stosunkowo udanej nocki!
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:Małgosiaaa czemu na moim wątku musi być tak nie fajnie?
Różnie bywa...czasem smutno...
Ale może dlatego, że ja ogólnie spokojny bardzo człowiek jestem.
Ogólnie to jakoś mi sie udaje kolejny wątek bez awantur, bardzo sie z tego cieszę, no bo gdzieś trzeba odpocząć, nie?
kamari pisze:Na stronie 48, 47 albo i ciut wcześniej jest zbiorowe zdjęcie kotów. Najpierw pomyślałam, ze to moje i niechcący wrzuciłam. Potem patrzę, że wątek Gosi, więc odetchnęłam, że to jej. Ale jeszcze pół ciuta bardziej potem widzę, że to nie Gosi post![]()
vip0 pisze:Śpij dobrze, Erinko, a nie zapomnij MPusie wymiziać!
Jutro kac będzie.
Bianka 4 pisze:vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:Małgosiaaa czemu na moim wątku musi być tak nie fajnie?
Różnie bywa...czasem smutno...
Ale może dlatego, że ja ogólnie spokojny bardzo człowiek jestem.
Ogólnie to jakoś mi sie udaje kolejny wątek bez awantur, bardzo sie z tego cieszę, no bo gdzieś trzeba odpocząć, nie?
Oj tak Gosieńko, gdzieś trzeba odpocząć... dla mnie Twój wątek jest taką niezbędną w tej chwili odskocznią. Dziękuję
vip0 pisze:kamari pisze:Na stronie 48, 47 albo i ciut wcześniej jest zbiorowe zdjęcie kotów. Najpierw pomyślałam, ze to moje i niechcący wrzuciłam. Potem patrzę, że wątek Gosi, więc odetchnęłam, że to jej. Ale jeszcze pół ciuta bardziej potem widzę, że to nie Gosi post![]()
O nie, tylu kotom to ja rady nie dam!
Cztery swoje, cztery Agaty, pięć Ani i siedemnaście Marysi...aaaaaaaa!!!
I dwa psy, jedna sunia spokojna i jedna psycholka!
W życiu!
Ja jestem vip0, Małgorzata, lat 43.....naprawdę!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuzia115 i 476 gości