Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 18:20 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

Marzenia11 pisze:Albo może z innych powodów :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

No, nie, co niektórzy mogą zrozumieć, że jestem facetem. :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pon gru 05, 2011 18:21 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

Mruśkowo pisze:
Marzenia11 pisze:Albo może z innych powodów :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

No, nie, co niektórzy mogą zrozumieć, że jestem facetem. :ryk:

:D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon gru 05, 2011 19:41 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

Mruśkowo pisze:Zgodnie z obietnicą - Nusiowe miziaki z ukochanym Dużym - spójrzcie jak ma wyprostowane łapeńki, żeby powierzchnia przyjmowania pieszczot była odpowiednio duża. Marzenia11 wypuszcza ze swojego DT takie miziaki. :lol:

Obrazek

Obrazek

Ale rozkładówa :lol: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 05, 2011 19:41 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

Mruśkowo pisze:Niewątpliwie kot pościelowy....

Obrazek :mrgreen:

Kto mi Pumka ukradł? 8O
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Pon gru 05, 2011 21:04 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

Ja nie. :oops: :ryk: :ryk: :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pon gru 05, 2011 23:00 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

Mruśkowo pisze:Ja nie. :oops: :ryk: :ryk: :ryk:

ja tez nie :)
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie gru 18, 2011 14:15 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

W moim profilu na tablicy na FB możecie obejrzeć Moco i Everesta "na żywo" :D

http://www.facebook.com/?sk=nf

Marzenia11

Post » Nie gru 18, 2011 20:31 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds!

Kolejne bazarki - niedługo się kończą - na dług za Strachulca i Misia

viewtopic.php?f=20&t=137024&p=8330493#p8330493

viewtopic.php?f=20&t=137028&start=0

Marzenia11

Post » Pon gru 19, 2011 10:15 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

Marzenia11 pisze:W moim profilu na tablicy na FB możecie obejrzeć Moco i Everesta "na żywo" :D

Film jest super :) Ale ten link nie prowadzi do filmu, tylko każdy widzi pod nim swoją tablicę ;)
Link do filmu: http://www.facebook.com/photo.php?v=328153407214398

Adam
aburacze

Post » Pon gru 19, 2011 10:30 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

aburacze pisze:
Marzenia11 pisze:W moim profilu na tablicy na FB możecie obejrzeć Moco i Everesta "na żywo" :D

Film jest super :) Ale ten link nie prowadzi do filmu, tylko każdy widzi pod nim swoją tablicę ;)
Link do filmu: http://www.facebook.com/photo.php?v=328153407214398

Adam

dzięki - fb dla mnie jest przestrzenią nie do ogarnięcia :|

Marzenia11

Post » Pt gru 23, 2011 0:50 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! - bazarki str.69

Dzisiaj wracając wieczorem widziałam Fagusia.
Koty się wyprowadziły z piwnicy, ale czasami się pokazują, na szczęscie dla mnie, i - co równie wazne jeśli nie ważniejsze - wyglądają dobrze, są grube i zadbane.
Od kilku tygodni jedynie dosypuję im suchej karmy, nie mam możliwości codziennego karmienia tak jak zazwyczaj. Do suchej karmy nie wołam towarzystwa. Mam dyżurną jedną saszetkę na wypadek gdyby przy dosypywaniu suchego był jakiś kot. Kilka dni temu była Ruda Łapa i była bardzo głodna. Dzisiaj Faguś. W tamtym tygodniu Tygrynia. Po drugiej stronie ulicy jakis czas temu Strachulec mi zrobił awanturę.
A w piwnicy mieszka tylko i wyłącznie Jajcarz - ten który wygonił koty.

Marzenia11

Post » Pt gru 23, 2011 20:41 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! - bazarki str.69

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto gru 27, 2011 13:42 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! - bazarki str.69

Kilka wieści z Wigilii.
Byłam u wolnożyjących i Diabełków - wolnozyjących niet, nie ta pora a i bardzo padało. Natomiast zestaw Diabełków w całości no i niestety wyglądają bardzo kiepsko. Z czarnych kotów są głównie czekoladowe... obawiam się że jednak niedojadają i zastanawiam się co z tym fantem zrobić. Biedne strasznie, futra zmierzwione, pomyslę też nad odrobaczeniem towarzystwa. Nawet Majeczka nie miauczała tak jak zwykle, już nie próbuje mieć do mnie pretensji o brak jedzenia...

Z wieści o tymczaskach:
kilka dni przed świętami dostałam fotki Sorii - wyrosła panienka, ale podobno charakterem to ciągle kociak i w dodatku łobuz - podczas gonitwy wpadła na coś i rozwaliła sobie oko, na szczęście wszystko dobrze się skończyło.
Moco i Everest sper znieśli 9godzinną nocną podróż samochodem na święta do Szczecina (czy nawet Świnoujścia, nie pamietam).
Pico podobno pieknie wygląda, śmierdzi jej z pyska - pewnie z powodu wymiany zębów, to ten czas.

Natomiast tadam!!!!! :D :D :D :D
Dokładnie w drodze na Wigilie dostałam smsa, ze Kubuś od dwóch dni włazi Pani całym sobą na kolana!!! :D :D :D :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Wto gru 27, 2011 13:48 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach!!! :)))

Prawdziwy gwiazdkowy cud :ok:

Marzenia, a dużo masz budek dla bezdomniaczków w swojej okolicy?
Pytam pod kątem ścinków polarowych, bo mam naprawdę spory zapas.

Erin

Post » Wto gru 27, 2011 13:52 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach!!! :)))

Moje koty mieszkają w piwnicach i są dwie budki, ale scinki od Ciebie bardzo przydają się na działki, gdzie są też koty i tam jest tych budek kilka. Pani Renata była bardzo wdzięczna i powiedziała, zę są potrzebne każde ilości, więc jak będziesz mogła to poproszę w jej imieniu, a ściślej: w imieniu działkowych kotow.

Marzenia11

[poprzednia][następna]