Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 21:27 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 2:03 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Pon gru 05, 2011 21:28 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

A ile jest na forum osób, które też są zakocone i proszą o pomoc, i dla tych na DT, i dla swoich?
Też są przez Was potępiane, czy tylko w jakiś sposób Agata nadepnęła Wam na odcisk?

Mam wrażenie, że tak naprawdę niezależnie od tego, co ona zrobi, Wy i tak będziecie napadać.
Sorry Femka, ale Ciebie kojarzę tylko z wątków, gdzie pojawiały się jakieś afery - wyśmiewanie, piętnowanie innych, to zapamiętałam (bo unikam takich sytuacji i szybko się wypisuję z takich tematów), więc tym bardziej tutaj uważam, że tylko kwestia kolejnej aferki powoduje wypowiadanie się Twoje w temacie.

Cóż, pomagać i prosić o pomoc, temu forum miało służyć?

Widzicie tylko złe rzeczy, te które chcecie widzieć, więc dyskusja z Wami jak dla mnie nie ma sensu. Agata pomaga, pomogła paru osobom w trudnych sytuacjach, ale sądzę, że tego już nie wyczytałyście, prawda?

A że nie ma pracy?
Ja jakoś nie wierzę w te składane oferty - Gosia, która również jest z Częstochowy, założyła na miau wątek, w którym pisała, że szuka pracy, jakoś nie widziałam tam lawiny propozycji, tylko raczej wypowiedzi osób z ich miasta, że jest źle.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pon gru 05, 2011 21:32 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Femka pisze:kamari, przecież możesz pomagać jej dalej, wspierać ją dobrym słowem i przelewami.
mogą też inni
ale niech będą świadomi, że podlegają manipulacji

Słuchaj, nie raz rozmawiałam z Agatą, nie jednego pw pisałyśmy. Nie lubię jej, nie podoba mi się jej sposób bycia. Ale doceniam serce. Ona nie bierze tych pieniędzy dla siebie. Masz sama 5 zwierzaków, wiesz ile kosztuje ich utrzymanie.
Gdyby Agata była wyrachowana, to pisałaby do ciebie takie słodkie posty, że błagałabyś ją o przyjęcie twoich pieniędzy. Ale ona jest jaka jest. Autentyczna, naturalna...
Naprawdę jej nie lubię. Nie raz mnie wkurwiła. Ale ...

Obrazek

To Rudy misiek. Dzięki temu, że Agata zrobiła typową dla siebie histerię na wątku, mam teraz w domu najpiękniejszego trójłapka na świecie.
O Heniu nie wspomnę :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon gru 05, 2011 21:33 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 2:03 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Pon gru 05, 2011 21:52 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Borgisek jest piękny, silny, zdrowy i bardzo wysokogórski. Ostatnio upodobał sobie spanie na pawlaczu :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon gru 05, 2011 21:53 Re: ...

...
najszczesliwsza

Post » Pon gru 05, 2011 21:55 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Gdybym nie wiedziała, że nie ma łapki, to bym tego wogóle nie zauważała :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon gru 05, 2011 22:00 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

najszczesliwsza pisze:
NIC NIE DZIEJE SIĘ KOSZTEM MOJEGO DZIECKA!

owszem, kosztem swojego syna, sprowadziłaś go do narzędzia wyłudzeń
zagrałaś na najczulszych strunach z użyciem własnego dziecka, żeby ludzie przelewali Ci pieniądze
i guzik by mnie to obchodziło, gdyby nie fakt, że nabrały się na to osoby, którym jest bardzo ciężko
bezwzględnie wyciągasz kasę nie patrząc na to, że dla darczyńców to często bardzo duży wysiłek

podobnie jak karolinah nie wierzę w chorobę teściowej
nie wierzę też w Twoją trudną sytuację
za dużo było wpadek świadczących, że nie jest z Tobą tak źle
ohyda

EDIT: widzę, że naczelny argument pomagania kotkom już się pojawił,
brakuje jeszcze szkodzenia kotkom
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon gru 05, 2011 22:15 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Femka, możesz myśleć co chcesz, ale właśnie zarzuciłaś kłamstwo trzem osobom. Najszczęśliwszej, jej mężowi i Vipo. I to ostatnie, to było naprawdę duże przegięcie. O ile możesz nie wierzyć Agacie, to Vipo jest poza wszelkim zarzutem. I nie jest to tylko moje zdanie. Trzeba było troszkę poczytać.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon gru 05, 2011 22:23 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

kamari pisze:Femka, możesz myśleć co chcesz, ale właśnie zarzuciłaś kłamstwo trzem osobom. Najszczęśliwszej, jej mężowi i Vipo. I to ostatnie, to było naprawdę duże przegięcie. O ile możesz nie wierzyć Agacie, to Vipo jest poza wszelkim zarzutem. I nie jest to tylko moje zdanie. Trzeba było troszkę poczytać.

Marysiu, napisałam tylko to, co wiem.
Rozmawiałam chwilę z Łukaszem o zdrowiu jego mamy i rzeczywiscie potwierdził, że stan jest cięzki.
Nie wydaje mi się, żeby kłamał na temat tak poważny, jak zdrowie czy życie swojej mamy.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon gru 05, 2011 22:25 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

kamari, tylko bez tego świętego oburzenia
rozmawiamy o manipulacjach i to, że vip0 rozmawiała z mężem najszczęśliwszej to żaden dowód
można się dzieckiem posłużyć, można i koleżankę okłamać
wielki problem
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon gru 05, 2011 22:27 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 2:04 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Pon gru 05, 2011 22:32 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

Femka pisze:kamari, tylko bez tego świętego oburzenia
rozmawiamy o manipulacjach i to, że vip0 rozmawiała z mężem najszczęśliwszej to żaden dowód
można się dzieckiem posłużyć, można i koleżankę okłamać
wielki problem

Wiesz co, naprawdę mało co mnie tak wkurza na tym forum, jak ludzka głupota i czepianie się. Chcesz dowodu, przejedź się do Najszczęśliwszej. Proste i skuteczne. Ale oczywiście zaraz się okarze, że nie masz czasu, bo pracujesz, masz inne zajęcia, zwierzaki, którymi musisz się zająć... i masę innych wymówek.
Już cię kocham :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon gru 05, 2011 22:34 Re: RATUNKU!!! 4 koty w kawalerce... i PIES str. 24

bla bla bla
sie was czytac nie da
ja sie nie wtryniam bo nie znam aż tak dobrze sytuacji zle to co dzis przeczytałam to mnie brzydzi wprost
nie chcecie nie pomagajcie, chcecie pomagajcie ale skonczcie te sapy chore
ile tak można - rozrywke macie nową czy jak
a pisac mi sie nawet nie chce
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 05, 2011 22:45 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 2:04 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]