Emi odeszła[*]8.12.2011r. to już 2 miesiące bez Emi :(:(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 05, 2011 20:54 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

Na te nadżerki cykloferon można by spróbować podać.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 05, 2011 20:57 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

nie mam pamieci do lekow-do tego leb ma Justa :mrgreen: ale cos mi sie obilo o uszy juz ta nazwa... nie wiem, czy mala nie miala tego juz podawanego... gubie sie... ale skoro ja sama nie pamietam nazw lekow, ktore bralam kiedys i ktore biore teraz, to jak mam zapamietac leki od kota.... :roll: Cos kiepsko z moja pamiecia, chyba trzeba by ja zresetowac :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon gru 05, 2011 22:03 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

To spróbuj się dowiedzieć.
Willow od Fiona.22 postawił na nogi.

Erin

Post » Pon gru 05, 2011 23:25 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

ok, jutro zobacze co sie da zrobic :)
Tymczasem smyram gwiazdeczke kochana za uszkiem na miaudobranoc :*:*:*:*

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon gru 05, 2011 23:27 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

Erin pisze:Na te nadżerki cykloferon można by spróbować podać.

Spróbuje , dzis Emi miała pobrana krew do badań , morfologie nie najgorzej , miała tez testy na FIV i FELV i na szczęście sa ujemne :)

Od dziś codziennie będzie dostawać Tolfine , Calo Pet , immunactiv , kroplówki 2 razy dziennie i conwa przez zakraplacz , boje se o nią :(

Boje sie jaki będzie rachunek , błagam o pomoc ... bo juz teraz jest ogromny :(

Przed chwilka ja wycisnęłam , teraz sobie spi ale jeszcze czeka nas kkroplówka i podanie conwa przez zakraplacz i podanie immunactiv i pasty Calo Pet a juz padam na twarz ze zmęczenia ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto gru 06, 2011 0:46 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

Emi ,kochanie wracaj do zdrówka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Wto gru 06, 2011 1:08 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

Kroplówka , leki i conwa podane .......
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto gru 06, 2011 7:24 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

Jak maleńka dzisiaj?

Erin

Post » Wto gru 06, 2011 9:04 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

Kociara82 pisze:nie mam pamieci do lekow-do tego leb ma Justa :mrgreen: ale cos mi sie obilo o uszy juz ta nazwa... nie wiem, czy mala nie miala tego juz podawanego... gubie sie... ale skoro ja sama nie pamietam nazw lekow, ktore bralam kiedys i ktore biore teraz, to jak mam zapamietac leki od kota.... :roll: Cos kiepsko z moja pamiecia, chyba trzeba by ja zresetowac :ryk: :ryk:

Ciotka jak chcesz w tym wieku pamięć resetować to ja zamilknę :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto gru 06, 2011 9:11 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

jo :ryk: :ryk: :ryk:

EMI kochanie ,nie poddawaj się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Rzeczywiście ,może jak ten specyfik taki dobry,warto go mieć w domu,szkoda,że bliżej nie mieszkam to bym go kupiła CI Just,bo Ty masz tak multum wydatków że to szok 8O,paczką może bym spróbowała wysłać,tylko kiedy ona dojdzie
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 06, 2011 9:29 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

Emi z buzinką źle :cry: Emi jest już po wyciśnięciu , kroplówce , nakarmieniu a teraz ją mam przytuloną na ramieniu , wtedy sie uspakaja ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto gru 06, 2011 9:53 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

Justi ,to jak coś to kupić Ci ten specyfiik,jutro bym wysłała,chyba,ze dzisiaj się wcześnie wyrobię przed pracą jeszcze?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 06, 2011 9:54 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

Zapytaj weta o cykloferon. I smaruj buźkę, nie ma wyjścia.
Za Emi :ok:

Erin

Post » Wto gru 06, 2011 9:56 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

A ten cykloferon to jest do smarowania , tak . Bo ja teraz tez dałam jej kilka kropli olejku z dziurawca
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto gru 06, 2011 9:58 Re: Emi po wypadku kom.CHORUJE JEST BARDZO ŹLE , POMOCY $ TYCHY

Myszolandia pisze:Justi ,to jak coś to kupić Ci ten specyfiik,jutro bym wysłała,chyba,ze dzisiaj się wcześnie wyrobię przed pracą jeszcze?

Jak byś mogła , była bym wdzięczna , tylko jeszcze zapytam weta czy w jej przypadku mogę ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]