Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 03, 2011 16:31 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

Tak, woziłaś obróżkę w samochodzie, jak adoptowałam Bajeczkę. Pewnie gdzieś tam nadal jest.

A skoro oddajesz Misia na wychowanie, to może chciałabyś bardzo zsocjalizowaną szylkretkę? Akurat mam :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob gru 03, 2011 17:06 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

Wiem, że masz pod opieką szylkretkę, piękna kicia.

Niestety nie mogę jej dać DT :? To, że Misio pojedzie do Marzenia11 nie oznacza, że u mnie zwolniło się miejsce :? Jestem niestety zbyt mocno zakoconym DT :oops:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob gru 03, 2011 17:07 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

Wiem, wiem, to był żart :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon gru 05, 2011 18:38 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

Siedzi w jednej z dwóch kuwet.
Ciężko oddycha.
Syczy na mnie pieknie pokazując wnętrze paszczy, gdy się do niego zbliżam albo patrzę w jego kierunku i gadam. Traktuję to jako dobry znak - chłopak próbuje mnie od siebie odstraszyć, ale ja się nie daję, bo on śliczny :mrgreen:
Gdy pokazałam mu pod nosem miseczkę z mokrym jedzonkiem to w miesjce syczenia nastąpiło niuchanie :mrgreen:
Jestem z nim dokładnie w punkcie wyjścia jak z Kubusiem - choć może nie, bo Miś (jeszcze?) nie odkrył, ze można się schować za kuchenką :D

Rezydentki - obstawa i dyżury pod drzwiami od kuchni. Duża (narazie ale oby w ogóle) nie wykazuje szczególnego mordu w oczach - węszy jedynie. Mała - standard :roll: - znikła :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon gru 05, 2011 19:25 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

Będzie dobrze :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 05, 2011 23:10 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

Erin pisze:Będzie dobrze :ok:

Oczywiście że będzie dobrze.
Widze to.

1. Mis ani razu nie czuł potrzeby schowania się w dziurę między ścianą a kuchenką.
2. wieczorem, za każdym razem, gdy wchodze do kuchni już siedzi na srodku i zmyka za zasłonkę za ktora stoi kuweta.
3. nie oszuka mnie skubany - ja się nie dam nabrac na jego syczenie i wiem, ze to tak pro forma, żebym sobie nie myslała, że on nie jest prawdziwy kot.
4. zjadł całą puszeczkę gourmeta - wiem że mam na minusie bo (jeszcze) nie było indyka (nałaziłam się za tym indorem wieczorem że ho, ho!).
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon gru 05, 2011 23:39 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

No i zaliczylismy seans głasków!!!!
proszę o gratulacje i podziw :D :D :D :D :D :D :D
Mis ma faktycznie mozliwości w temacie mruczenia nieznane mi dotąd! :D :D :D
chlopak nawet zaczął wtulać łepek w moją dłoń, a gdy przestałam go głaskać to wylazł zza zasłonki aby zobaczyć jaki miałam ku temu powód!

No to sobie sama pogratuluję odwagi :wink: :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon gru 05, 2011 23:41 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

No widzisz, strach ma wielkie oczy ... i czasem poorane rączki :wink:
Jesteś WIELKA! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 05, 2011 23:43 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

Marzenia11 pisze:No i zaliczylismy seans głasków!!!!
proszę o gratulacje i podziw :D :D :D :D :D :D :D

:piwa: :piwa: :piwa:

Adam
aburacze

Post » Pon gru 05, 2011 23:50 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

I kolejny seans głaskow!!!!|

No ,masz, jest bardziej oswojony niż Kubuś i MIka pierwszego dnia! Nie ma porównania - obstawiam jak w totka że z niego, przy odpowiednim prowadzeniu, bedzie miziak!!!
Ostatnio edytowano Wto gru 06, 2011 0:15 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Pon gru 05, 2011 23:53 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

Oj chyba znowu do Ciebie przyjadę, żeby zobaczyć choćby jednego kota :mrgreen: Mam nadzieję, że Miś nie pamięta już jak go trzymałam w lecznicy przy wstępnych badaniach :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon gru 05, 2011 23:58 Re: Mis&Marcel(*)s15rozmruczany Miś uczy się człowieka.Zuzia s43

suchajcie! taka jestem szczesliwa!!!!
Naprawde zaczne sama o sobie myslec, ze sie specjalizuje w "dzikich" kotach!
jestem nim zachwycona - czy ktos moze ode mnie go w try miga zabrac??? Przeciez on juz mnie saoba zauroczyl!!!

Bianka - przybiegaj jak najszybciej bo cudo mam w kuchni :D

Marzenia11

Post » Wto gru 06, 2011 1:00 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Trzecia porcja glaskow! :D :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto gru 06, 2011 1:25 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

I kolejna :D i ide spac bo jak nie to poloze sie na podlodze w kuchni :D

Marzenia11

Post » Wto gru 06, 2011 2:04 Re: Mis&Marcel(*)s15Mis-nie taki diabel straszny..:) Zuzia s43

Lament i placz bo przeciez Mis nie chce byc zamkniety, gdy za drzwiami zycie rodzinno - kocie kwitnie. Skubaniec, gdy na chwile wyszlam do lazienki po zwirek, aby mu dosypac do kuwety (a nie mam daleko z kucgni do lazienki, jakies 3 kroki w linii prostej) to patrze a on juz w przedpokoju mega-szczesliwy! :D no musial wrocic, no... :D :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]