Moderator: Estraven
Karolek(ona) pisze:potrzebuje nazwky karm bez drobiowych suchych dla kota - koleżanki kot ma uczulenie
znam tylko T.O.T.W ale nie bardzo to chcial jesc
w sobotę Coco ugryzła naszą Dużą a dziś w nocy Bajka nie dała spać nikomu jakby się szaleju najadła... 
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:potrzebuje nazwky karm bez drobiowych suchych dla kota - koleżanki kot ma uczulenie
Karola szukaj wołowych,one bardziej zapierają,ale to mokra Animonda carni ma 85% wołowiny i jednak troszkę kurczakaw galaretce jakby takiej.Bejbi tego nie chciała,a to puszki są w zoologicznych.
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karolek(ona) pisze:potrzebuje nazwky karm bez drobiowych suchych dla kota - koleżanki kot ma uczulenie
Karola szukaj wołowych,one bardziej zapierają,ale to mokra Animonda carni ma 85% wołowiny i jednak troszkę kurczakaw galaretce jakby takiej.Bejbi tego nie chciała,a to puszki są w zoologicznych.
nie moze byc kurczaka w ogole bo sie zadrapie znow
Lilianna J-wie pisze:Moje koty nie chcą Animondy. Karola właśnie przeczytałam skład Kitekata z tuńczykiem i nie ma tam słowa o kurczaku. Może więc taka?
Lilianna J-wie pisze:Moje koty nie chcą Animondy. Karola właśnie przeczytałam skład Kitekata z tuńczykiem i nie ma tam słowa o kurczaku. Może więc taka?
anusia27 pisze:Lilianna J-wie pisze:Moje koty nie chcą Animondy. Karola właśnie przeczytałam skład Kitekata z tuńczykiem i nie ma tam słowa o kurczaku. Może więc taka?
Nie ma tam zapewne słowa o żadnym mięsie...

Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Baidu [Spider], Meteorolog1 i 35 gości