myamya pisze: i Tajemniczy Dobroczyńca.
Czy to zle ze takowy jest? Chyba tylko b.dobrze dla zwierzat!! Wiesz, bo zawsze jest jeszcze jedno wyjscie: Gmina Puszcza Marianska podpisala umowe z Wojtyszkami wiec tam napewno psy mialyby "swietnie".

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
myamya pisze: i Tajemniczy Dobroczyńca.
BOZENAZWISNIEWA pisze: magaaaa...Ty przypadkiem z "pania i panem"w cyrku nie pracowałas, he![]()
ARKA,tak kulturalniej?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Przypomne sławetne słowa Pani Szwarc..cyt:"szczur to tez człowiek"-optymistyczne spostrzeżenie, nie ma co..Oprócz umieralni psów,leza na wybiegach "człowieki",bo skoro szczur to tez człowiek![]()
Zofia&Sasza pisze:Aniela, bardzo mi przykro, ale:
BARDZO WSZYSTKICH PROSZĘ O NIEODPOWIADANIE NA POSTY UŻYTKOWNICZKI "ARKA".
Bardzo bym nie chciała, aby ten watek zamienił się w kolejną pyskówkę
ARKA pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze: magaaaa...Ty przypadkiem z "pania i panem"w cyrku nie pracowałas, he![]()
ARKA,tak kulturalniej?
I co chcesz w ten sposob zasugerowac? To ja Ci cos tez zasugeruje:popracuj w cyrku(rozne rzeczy mozna robic w cyrku, zreszta) a potem wez z niego niedzwiedzie,dwa, ktore staly tam w malutkich klatkach,ze nawet nie mogly sie swobodnie wyprostowac, zrob to Bozenko i potem pisz z ironia o innych ludziach. Mam nadzieje, ze Ciebie tez ktos kiedys "podsumuje', "dobro" powraca.
BOZENAZWISNIEWA pisze:
Ani ja, ani moje dzieci,ani dzieci jakie wychowuje nie chodza do cyrku,gdzie pokazuje sie zwierzeta...własnie z szacunku do tych istot, które dla kasy sa zmuszane do pajacowania przez publiką.
To tyle w ramach "sprostowania"
magaaaa pisze:Nowy wątek może bez ARKI![]()
Stuknęła setka.
Berek pisze:Jasssny gwint, skoro się ta kobieta o nicku Arka tu pojawiła, to znaczy że w Korabiewicach naprawdę niezły smród - ona ZAWSZE popiera różne podejrzane miejsca i zawsze w sobie tylko właściwym stylu.
Wrzucam do plonkownicy niniejszym - po co się denerwować tym indywiduum.
![]()
Zofia&Sasza pisze:Tu viewtopic.php?f=1&t=136581
nowy wątek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 46 gości