WROCLAW-PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! od 5.12!!!!!!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt gru 02, 2011 19:44 WROCLAW-PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! od 5.12!!!!!!!!!!!!

Pilnie szukam DT dla ok. 2 letniej kotki. Kotka jest bardzo czysta, mizasta i nigdy w zyciu na człowieka pazurów nie wyciągnęła. Niestety nie toleruje kotów z psami też nie najlepiej. Kotka została by na 100000% odebrana 14 stycznia. Jedzenie i zwirek zapewnione!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pilnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowano Nie gru 04, 2011 22:04 przez Shiki, łącznie edytowano 1 raz

Shiki

Od: Pt gru 02, 2011 19:38

Post » Pt gru 02, 2011 20:10 Re: PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! Czas do niedzieli!!!!!!!!!!

napisz w tytule miasto
i wklej zdjęcie kota
napisz coś więcej o kocie -mieszka u Ciebie? dlaczego akurat na miesiąc
konkrety są potrzebne
zaszczepiona? miała robione testy? sterylizowana? odrobaczona?
w stosunku do kotów agresywna?
dlaczego czas do niedzieli?
no i do 14 stycznia to jest więcej niż miesiąc

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie gru 04, 2011 21:41 Re: PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! Czas do niedzieli!!!!!!!!!!

Patmol pisze:napisz w tytule miasto
i wklej zdjęcie kota
napisz coś więcej o kocie -mieszka u Ciebie? dlaczego akurat na miesiąc
konkrety są potrzebne
zaszczepiona? miała robione testy? sterylizowana? odrobaczona?
w stosunku do kotów agresywna?
dlaczego czas do niedzieli?
no i do 14 stycznia to jest więcej niż miesiąc

Dzięki za rady. Jutro wstawie zdjecia i poprawie tytul.
Nie nie co jeszcze napisac, nie znam się na kotach. Wiem, że kotka jest bardzo czysta, i nigdy nie zalatwila się w domu. Mieszka u mnie ale mam dwa psy w tym jeden nie tolerujacy kotow. Ciagla izolacja jest stresujaca zarowno dla kota jak i psow. A 14 stycznia na 10000% odbierze kota wlasciciel.
Zaszczepiona ale ksiazeczki nie mam. Jakie testy? Jest to raczej kotka po sterylce, jednak trudno okreslic, na pewno po sterylce albo kastracji. Odrobaczona. Agresywna do kotow ogolnie. Do psow zalezy, jeśli psy ja ignoruja to nic nie robi ale tak to syczy i drapie. Poniewaz jutro wyjezdzam z psami i nie ma kto się kotem zajac.
14 stycznia to troche ponad miesiac.
Wyjazd teoretycznie mogę przeniesc na wtorek ale rano.

Pomozcie...

Shiki

Post » Nie gru 04, 2011 21:45 Re: PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! Czas do niedzieli!!!!!!!!!!

Wroclaw

Shiki

Post » Nie gru 04, 2011 21:48 Re: PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! Czas do niedzieli!!!!!!!!!!

wpisz to w tytuł
i zmień tytuł -bo tak to brzmi jakby jeszcze było 7 dni
właściciel nie może jej wziąć wcześniej?

koniecznie zdjęcie kota

Patmol

Post » Nie gru 04, 2011 22:02 Re: PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! Czas do niedzieli!!!!!!!!!!

Wlascicielka jest w Niemczech. pracuje, sytuacja zyciowa zmusila. Do tego niestety. Zdjecia jutro wstawie.

Shiki

Post » Nie gru 04, 2011 22:03 Re: PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! Czas do niedzieli!!!!!!!!!!

Shiki pisze:Wlascicielka jest w Niemczech. pracuje, sytuacja zyciowa zmusila. Do tego niestety. Zdjecia jutro wstawie.

napisz skad gdzie jest kicia :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie gru 04, 2011 22:11 Re: WROCLAW-PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! od 5.12!!!!!!!!!!!!

Kota mogę dowiezc w okolice Wroclawia.

Shiki

Post » Pon gru 05, 2011 12:18 Re: WROCLAW-PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! od 5.12!!!!!!!!!!!!

Prosze was pomozcie!!! Czas się konczy...jednak do dziś wieczor!!!!!!!!!! Pomozcie przynajmniej z jakims hotelem...jakies deklaracje....ja się na tym nie znam i nie wiem jak to u Was funkcjonuje......ale ten kot sobie nie poradzi na dworze....a już tym bardziej w schronie...on jest zbyt za czlowiekiem....

Shiki

Post » Pon gru 05, 2011 12:49 Re: WROCLAW-PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! od 5.12!!!!!!!!!!!!

piszesz pomóżcie kilka razy
a od kilku dni proszę "wklej zdjęcie kota" napisz trochę konkretów - aTy zamiast tego znowu pomóżcie

jaki hotel masz na myśli ? gdzie?
kto ma składać deklaracje? przecież napisałeś że zapewniasz utrzymanie kota -no to go umieść w hotelu dla zwierząt
hotelu można szukać przez google -tobie najłatwiej bo wiesz jak ten kot wygląda

końcówki Twojego postu nie rozumiem

Patmol

Post » Pon gru 05, 2011 13:57 Re: WROCLAW-PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! od 5.12!!!!!!!!!!!!

Patmol pisze:piszesz pomóżcie kilka razy
a od kilku dni proszę "wklej zdjęcie kota" napisz trochę konkretów - aTy zamiast tego znowu pomóżcie

jaki hotel masz na myśli ? gdzie?
kto ma składać deklaracje? przecież napisałeś że zapewniasz utrzymanie kota -no to go umieść w hotelu dla zwierząt
hotelu można szukać przez google -tobie najłatwiej bo wiesz jak ten kot wygląda

końcówki Twojego postu nie rozumiem

Mowilam że zdjecia wstawie dziś, poniewaz poki co nie mam dostepu do komputera(korzystam z telefonu) mowilam również że nie znam się na kotach i opisalam tyle co wiem i co widze. Utrzymanie kota to jedzenie i zwirek a hotel nie kosztule tyle...jest duzo drozszy a mnie nie stac, na dogomani deklaracja to zaswiadczenie o pomocy oplaty hotelu...nie wiem jak to tu funkcjonuje. Wiem jak się szuka hotele..."" Zreszta dlaczego wyglad jest wazny? Szukam domu tymczasowego a nie stalego...to czarny kot....gubie się na Waszym forum....

Shiki

Post » Pon gru 05, 2011 14:02 Re: WROCLAW-PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! od 5.12!!!!!!!!!!!!

ale deklaracje składa się na bezdomne zwierzęta, które nie mają opiekuna
a ten kot ma właścicielkę - dlaczego ona nie czuje się za niego odpowiedzialna?
nie chce zapłacić za miesiąc pobytu w hotelu??? i dlaczego maja płacić za to inne obce osoby?
pisałeś, że ona jest w Niemczech 8)

zdjęcie jest ważne -bo widać stan kota
jego sierść , oczy itd
dlaczego nie ma książeczki zdrowia? Ty nie masz jej książeczki? czy kotka nie ma książeczki?

Patmol

Post » Pon gru 05, 2011 14:20 Re: WROCLAW-PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! od 5.12!!!!!!!!!!!!

Obrazek

To jest ten kot.
Racja kot nie jest bezdomny..ale właścicielka pojechała do niemiec właśnie z powodu braku pieniędzy i zadłużeń...a kot to jedyna rodzina jaką ma ... Kocha tego kota ponad życie a ja obiecałam , że znajde coś kotu..jedna osoba miała go wziąśc na miesiąc ale dwa dni po wyjeźzie właścicielki jednak zrezygnowała zostawiając mnie i kota na lodzie...
Ja w jakiś stopniu mogę opłacić utrzymanie kota...ale nie stać mnie na całość...nie pracuje.
Ksiązeczki nie mam bo właścicielka zapomniała mi dać.

Shiki

Post » Pon gru 05, 2011 14:22 Re: WROCLAW-PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! od 5.12!!!!!!!!!!!!

Miałam nadzieje, że "kotomaniacy" jakoś pomogą...kilka dogomaniaków chciało pomóc ale albo mają koty i psy albo psy nie tolerujące kotów...dlatego tez wysłali mnie na to forum...

Shiki

Post » Pon gru 05, 2011 14:41 Re: WROCLAW-PILNIE POTRZEBNE DT NA MIESIĄĆ! od 5.12!!!!!!!!!!!!

pomogą-pewnie :mrgreen:
ale nie zrobią tego za Ciebie
jakiej pomocy oczekujesz? że ktoś weźmie kota i już? bo lubi koty?
że zapłaci za jego pobyt w hotelu, wierząc że jego właścicielka 14 stycznia go odbierze?

jakiś dogomianiak oferował kotu dom? czemu nie chciałaś?
ja tez mam koty i psa
szukasz domu całkiem bez zwierząt?
na tym forum raczej mało to prawdopodobne

kot piękny
na dwa, trzy dni -możesz go zostawić z jedzeniem i wodą

informację o kocie możesz dostać od weterynarza u którego koleżanka kota leczyła
pewnie duplikat książeczki też

szukałeś w googlach hotelika?
patrzyłeś na ceny?

Patmol

[następna]