Na takich ludzi słów (cenzuralnych) brak
Moderator: Estraven
JaEwka pisze:Jak to zostawili ją na dworze?![]()
CoToMa pisze:Ludzie wyjechali wiosną, kotka została i jacyś sąsiedzi mieli ją karmić.
Zimy na dworze by nie przetrzymała, dlatego niedawno trafiła do nas.
Podobno od jakiegoś czasu chudła, do nas trafiła wychudzona i z katarem.
Może gdyby wcześniej do nas przyszła...
, bo puszy się i denerwuje.
[/quote]JaEwka pisze:
Właściciele Foxi się znaleźli... kotka wypadła im przez oknogabi.cezar powiedziała im o zabezpieczeniach okna itp... Pani bardzo płakała więc mam nadzieję, że jednak zrobią wszystko aby to się nigdy więcej nie powtórzyło.
Tylko mamy jeden problem bo cały budynek ma kwarantanne i nie można kotki wyciągnąćA nie wiadomo jak długo zdoła tam przetrwać
-1176/11 Kajtuś, 12 lat, domowy, bidulek
-1169/11, 11 lat, biały w czarne łaty
-1177/11, 10 lat Eleonora, czarna, domowa, tłuściutka, ledwo zrobiłam zdjęcie, tak się wciska w kartonik bidulka tillibulek pisze:
Właściciele Foxi się znaleźli... kotka wypadła im przez oknogabi.cezar powiedziała im o zabezpieczeniach okna itp... Pani bardzo płakała więc mam nadzieję, że jednak zrobią wszystko aby to się nigdy więcej nie powtórzyło.
Tylko mamy jeden problem bo cały budynek ma kwarantanne i nie można kotki wyciągnąćA nie wiadomo jak długo zdoła tam przetrwać
Zyta Felicjańska pisze:Może się bał że to koniec raju i po wizycie u weterynarza będzie musiał zostać znowu w schronisku...
Kibicuję Wapirkowi szczególnie, ponieważ wiosną poszłam do gliwickiego schroniska i chciałam adoptować jakiegoś biedaka pokazano mi także Wapirka oraz Bolka ale ja wybrałam Zytę a Wampirek i Bolek którzy zostali w schronisku byli dla mnie jak wyrzut w sumienia, niestety nie mogłam wziąść wszystkich, ale teraz nareszcie mają się dobrze
To idealny kotek domowy - aż dziw, że nikt go nie chciał wcześniej, bo na pewno był ładniejszy za młodu. Teraz uszki ma ogryzione i pyszczek bez ząbków z tym wystającym kiełkiem (ale tym jednym przy wmuszaniu tabletki też potrafi uwalić !
). Ma jednak piękny, delikatny pyszczek i wspaniałe, ogromne zielone oczy, którymi mądrze wpatruje się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wix101 i 65 gości